Βέρες και Στέφανα: Που και πώς να διαλέξεις τα βασικά συστατικά του γάμου

Υπόθεση ‘’Βέρες’’

Οι βέρες είναι ουσιαστικά το στοιχείο που αντιπροσωπεύει την ένωση ανά πάσα στιγμή. Λογικά, είναι το δαχτυλίδι που θα φοράς τόσο εσύ, όσο κι εκείνος κάθε μέρα από το μυστήριο και μετά, γι’ αυτό δεν τα κριτήρια επιλογής δεν πρέπει να είναι μόνο αισθητικά. Χρειάζεται να είναι ταιριαστές και στους δύο και φυσικά τόσο εσύ όσο και ο σύζυγός σου να αισθάνεστε άνετη φορώντας την. Προφανώς, υπάρχει η επιλογή να μην είναι ίδιο το δαχτυλίδι το δικό σου με το δικό του αλλά τις περισσότερες φορές η κοινή αισθητική είναι το ζητούμενο και από τους δύο.

Ως γυναίκα λοιπόν, ξέρω ότι θα είσαι ανοιχτή σε ένα πιο ιδιαίτερο δαχτυλίδι, ίσως πεις ναι και στο ροζ χρυσό ή το bronze, αλλά να είσαι πιο διαλλακτική για να μπορεί και ο σύντροφός σου να τη φοράει. Εξάλλου, οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δύσκολα δεν θα βρείτε κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα και των δύο.

Το λευκόχρυσο είναι πάντα κλασσικό και πλέον μπορείς να το συνδυάσεις και με το χρυσό ή το ροζ χρυσό. Στον θα βρεις πολλές επιλογές για βέρες που θα αρέσουν και στους δύο.

Βέρα γάμου σε ροζ χρυσό,

Το ροζ χρυσό είναι επίσης μία από τις επιλογές που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αν εκείνος δεν θέλει αυτή την απόχρωση, μπορείς να την κρατήσεις για σένα και στο ίδιο σχέδιο να ζητήσετε λευκόχρυσο.

Βέρες από λευκόχρυσο και ροζ χρυσό,

Μινιμαλιστικές βέρες για όσους θέλουν μία κομψή επιλογή που δεν θα είναι πάντα επίκαιρη.

Υπόθεση ‘’Στέφανα’’

Τα στέφανα είναι υποχρέωση της κουμπάρας ή του κουμπάρου, αλλά κι εδώ η συνεργασία με τη νύφη κυρίως αλλά και τον γαμπρό είναι απαραίτητη. Συνήθως, κουμπάρα είναι η κολλητή σου ή ο φίλος του γαμπρού, επομένως σίγουρα έχεις επικοινωνία. Καλό είναι τα στέφανα να είναι αισθητικά κοντά με το θέμα του γάμου, έτσι ώστε να δένουν με όλο το σκηνικό. Γι’ αυτό, πριν καταλήξετε στα στέφανα, καλύτερα να έχεις βρει το θέμα του γάμου σου καθώς και το αισθητικό μονοπάτι που θα κινηθείς.

  Επιχρυσωμένα στέφανα με ξύλο,

Μπορείς να δώσεις μία ξεχωριστή πινελιά ακόμα και με τα στέφανα και να συνδυάσεις υλικά μαζί με το μέταλλο, όπως το ξύλο στην προκειμένη περίπτωση.

 

Τα έχουν τον τρόπο να κάνουν ξεχωριστά τα στέφανά σου, φτιάχνοντάς τα στα μέτρα σου, ακόμα και με το δικό σου quote χαραγμένο.

Χειροποίητα στέφανα για εσένα που θες ένα πριγκιπικό γάμο από το brand κοσμημάτων .

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lifelikestales

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: