Vassilis Zoulias: Το avant garde show στo Fondazione δείχνει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Vassilis Zoulias: Το avant garde show στo Fondazione δείχνει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Η Εβδομάδα Μόδας έκλεισε με το σόου του καταξιωμένου σχεδιαστή, με έμφαση στην κομψότητα.

Η Athens Xclusive Designers Week έφερε στο αθηναϊκό κοινό όλη την κομψότητα και τη λάμψη που είθισται. Οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους σε διάφορες εικονικές τοποθεσίες της πόλης, με επίκεντρο το Ζάππειο αλλά και αλλού, όπως στο CityLink.

Ο Βασίλης Ζούλιας στο πρώτο σόου, που παρουσίασε τη συλλογή Forel by Vassilis Zoulias, εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του που ανέδειξαν τη θηλυκότητα μέσα από μία διαχρονικά vintage αισθητική.

Κομψότητα, classiness, θηλυκότητα. Κάπως έτσι περιγράφει κσνείς τη συλλογή που μονοπώλησε τα Αθηναϊκά βλέμματα. Υφάσματα που κάνουν το γυναικείο σώμα να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα που ανέμελα το αγκαλιάζουν. Χρώματα, όπως το μπεζ και το γκρι, που αναβαθμίζουν κατευθείαν το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας την κατάλληλη δόση ποιότητας σε κάθε περίσταση.

Διάβασε περισσότερα για το σόου εδώ: AXDW: Η Forel by Vassilis Zoulias υμνεί τη γυναίκα συνδυάζοντας τη διαχρονικότητα με τον δυναμισμό

Το σόου του Βασίλη Ζούλια στην Κηφισιά

Ο Vassilis Zoulias επιφύλασσε ένα ακόμα avant garde show στo Fondazione, μια υπέροχη βιβλιοθήκη στην Κηφισιά, το Σάββατο (6/11) το μεσημέρι  παρουσιάζοντας τη συλλογή pret-a- orter, ενώ τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στόλισαν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά τις δημιουργίες του. 

Φορέματα που τονίζουν τη μέση, μαύρα καλσόν και μία ιδιαίτερη αγάπη στο καρό χαρακτηρίζουν πολλά κομμάτια της συλλογής. Γούνινες λεπτομέρειες ντύνουν τη θηλυκή γοητεία και επιβλητικά κοσμήματα δίνουν τη δική τους πινελιά λάμψης και πολυτέλειας σε κάθε σχέδιο. Μία συλλογή σαν να ξεπήδησε από κάποιο vintage αναγεννησιακό όνειρο.

Mε αυτό το εντυπωσιακό fashion show ολοκληρώθηκε η 29η Athens Xclusive Designers Week.

Συνέχισε παρακάτω για να απολαύσεις μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια της συλλογής.

Main photo & gallery credits: NDP

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: