Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Ντέιβιντ Μπέκαν περιμένει στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα

Διάσημος μεν, στην ουρά δε. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που προκάλεσε έκπληξη, όταν εμφανίστηκε στην ουρά, μαζί με τους κοινούς θνητούς, να περιμένει για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε στο Sky New ότι περιμένει στην ουρά για πάνω από 12 ώρες. Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, ο Μπέκαμ φορά ένα κασκέτο, περιμένοντας να μπει στο Γουεστμίνστερ. Πάντως, συνέχισε να χαμογελά και να μιλά με όσους προφανώς τον αανγνώριζαν.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο της βασίλισσας, δηλώνοντας συντετριμμένος από την απώλειά της, ενώ είχε σημειώσει ότι η Ελισάβετ ενέπνευσε με την ηγεσία της, παρηγορούσε τον κόσμο όταν οι καιροί ήταν δύσκολη και υπηρέτησε την πατρίδα της μέχρι το τέλος.

Πάντως αρκετοί δεν πείστηκαν ιδιαίτερα από τη συντριβή του Μπέκαμ, καθώς όπως σχολίασαν, πιθανώς ακόμη να ελπίζει ότι θα χριστεί ιππότης. Το σχόλιο δεν ήταν τυχαίο, καθώς πριν λίγα χρόνια είχε προκληθεί σκάνδαλο, όταν διέρρευσαν χιλιάδες e-mail και έγγραφα που αποκάλυπταν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρησιμοποιούσε το φιλανθρωπικό του έργο για να «εξαγοράσει» τον τίτλο του Ιππότη.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: