Βασίλισσα Ελισάβετ: Απαγορεύονται τα λουλούδια, οι μπογιές και τα σλίπινγκ μπαγκ στο λαϊκό προσκύνημα

Μια σειρά απαγορεύσεων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όσοι θελήσουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, η σορός της οποίας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 17:00 έως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει η κηδεία, στις 6:30 το πρωί. Το λαϊκό προσκύνημα θα μεταδίδεται και σε οθόνη στο Χάιντ Παρκ.

Ήδη, οι αρχές έχουν προειδοποιήσει ότι όσοι θελήσουν να αποχαιρετήσουν τη βασίλισσα θα χρειαστεί να οπλιστούν με υπομονή, καθώς είτε θα περιμένουν όρθιοι για πολλές ώρες, είτε και θα διανυκτερεύσουν στο Γουεστμίνστερ.

Παράλληλα, καθυστερήσεις αναμένονται και στα μέσα μεταφοράς, ενώ κάποιοι δρόμοι αναμένεται να κλείσουν.

Σήμερα Δευτέρα 12/9, το φέρετρο της βασίλισσας θα βρίσκεται στον καθεδρικό ναό του St Giles, όπου και θα παραμείνει για 24 ώρες σε αγρυπνία.

Αυστηροί κανόνες για τις ουρές

Στο Λονδίνο οι αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό, λόγω της προσέλευσης του κόσμου. Οι κανόνες είναι ιδιαίτερα αυστηροί για το λαϊκό προσκύνημα.

Όσοι παρευρεθούν στο παλάτι του Γουεστμίνστερ δικαιούνται να έχουν αυστηρά μία μικρή τσάντα. Επίσης, οφείλουν να κάνουν ησυχία, να είναι ευπρεπώς ενδεδυμένοι και να έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα είτε κλειστά είτε σε αθόρυβη λειτουργία. Απαγορεύεται επίσης η φωτογράφιση και η μαγνητοσκόπηση.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: