Βασιλιάς Κάρολος: Δεν αποχωρίζεται ποτέ το αρκουδάκι των παιδικών του χρόνων

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε μια βαθιά και συναισθηματική σχέση με το αρκουδάκι της παιδικής του ηλικίας, το οποίο τον συνοδεύει παντού μέχρι και σήμερα.

Ο Κρίστοφερ Άντερσεν, συγγραφέας του βιβλίου «The King: The Life of Charles III», δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ο 73χρονος βασιλιάς, λάτρευε τόσο πολύ το αρκουδάκι του που επέτρεπε μόνο σε ένα άτομο να του κάνει τις απαραίτητες επισκευές — την νταντά των παιδικών του χρόνων, Μέιμπελ Άντερσον.

Ο συγγραφέας πρόσθεσε ότι, ως νεαρός πρίγκιπας και μέχρι την ενηλικίωσή του, ο Κάρολος συμπεριφερόταν στο αρκουδάκι σαν «να ήταν δικό του παιδί».

Στη νέα βιογραφία ο Αμερικανός συγγραφέας των μπεστ σέλερ ισχυρίζεται ότι ο βοηθός του Καρόλου, ο Μάικλ Φόσετ, είχε αναλάβει να φροντίζει το αρκουδάκι και να γνωρίζει πού βρισκόταν ανά πάσα στιγμή.

Και αν το αντίκα αρκουδάκι χρειαζόταν ποτέ κάποιες επισκευές, μόνο η Μέιμπελ Άντερσον, η νταντά των παιδικών χρόνων του Κάρολου, επιτρεπόταν να το πλησιάσει. Η «Mispy», όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο βασιλιάς, βγήκε ακόμη και από τη σύνταξη για να βοηθήσει.

Το αρκουδάκι το είχε πάντα μαζί του

Ο συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσεν έγραψε: «Είχε περάσει για τα καλά τα σαράντα του χρόνια και κάθε φορά που αυτό το αρκουδάκι χρειαζόταν να επισκευαστεί, νόμιζες ότι ήταν το δικό του παιδί που έκανε μια μεγάλη εγχείρηση».

Και πρόσθεσε: «Το αρκουδάκι πήγαινε παντού μαζί με τον Κάρολο».


Η κυρία Άντερσον, η οποία σήμερα είναι 90 ετών, εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια όταν ο Κάρολος χρειαζόταν μια βοηθό νοσοκόμα και έγινε ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα της οικογένειας καθώς και καλή φίλη της εκλιπούσας βασίλισσας.

Στη συνέντευξη για τη θέση εργασίας της λέγεται ότι ήταν η μόνη υποψήφια που «δεν έτρεμε από τα νεύρα της».

Το προσαρμοσμένο κάθισμα τουαλέτας

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: