Βαρυμπόμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη.

Ήταν ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν από τις τέσσερις και μισή. Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1, ο 19χρονος σταθμεύει το αυτοκίνητό του και μαζί με τον 26χρονο κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό. Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν τη σειρά τους, αλλά οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο.

Ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι αψήφησαν τη σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο. Σε εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό. Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος απαθαντίζουν σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρνει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στον μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου.

Στο βίντεο του ΑΝΤ1 φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του 26χρονου και του 19χρονου, πώς ενεπλάκησαν με τον επιχειρηματία και πώς προσπάθησαν να διαφύγουν ανάποδα τον δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Σημειώνεται πως οι δύο νεαροί επέστρεψαν στο αυτοκίνητο του 19χρονου αλλά μαζί τους ήταν και ένας άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν επιχείρησε να τους σταματήσει. Χωρίς να χάσουν χρόνο επιβιβάστηκαν στο όχημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν αλλά λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Δείτε το βίντεο:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co0aoc7ku3pt)

«Τον τράβηξε παραπέρα, ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, εκεί που δεν πιάνει η κάμερα, αλλά και εκεί που δεν είχαν οπτική επαφή οι υπόλοιποι. Ήξερε τι έκανε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, Γιάννης Μαρακάκης.

«Στηριζόμενοι στο οπτικό υλικό και στις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για μια απρόκλητη, βάναυση επίθεση σε βάρος του κ. Μάρκου», επεσήμανε ο κ. Μαρακάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο συνήγορος του επιχειρηματία, «κανείς από την παρέα του θύματος, δεν είχε αξιολογήσει πώς θα εξελιχθεί το περιστατικό», ενώ επέμεινε πως δεν επρόκειτο για τυχαία χτυπήματα, λέγοντας πως διαφορετική εικόνα δείχνουν τόσο ο αριθμός των χτυπημάτων και η ταχύτητα με την οποία έγιναν, αλλά και ο τρόπος που αποτραβήχθηκε ο δράστης από τις κάμερες ασφαλείας και ο τόπος που διάλεξε για να επιτεθεί στον επιχειρηματία».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: