Βάρκιζα: Ξέχασαν δίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί πέντε ώρες

Το αντιλήφθηκε περαστική γυναίκα να κλαίει – Κάλεσαν την Αστυνομία – Δεν το αναζήτησε κανείς όλη μέρα στον παιδικό σταθμό

Ένα περιστατικό άνευ προηγουμένου έλαβε χώρα σήμερα, Τρίτη, με πρωταγωνιστή έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου ο οποίος ξέχασε επί πέντε ώρες ένα μικρό κοριτσάκι δύο ετών στο όχημά του!

Όλα ξεκίνησαν όταν το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα με τον οδηγό στην συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του. Ωστόσο κατά την διαδικασία αυτή κανείς δεν πρόσeξε ότι μέσα στο λεωφορείο είχε αποκοιμηθεί ένα δίχρονο κοριτσάκι.

Ο οδηγός πήγε στο σπίτι του, ενώ το κοριτσάκι δεν αναζήτησε κανένας από τον παιδικό σταθμό κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

Πέντε ώρες μετά, και ενώ το νήπιο έκλαιγε και ούρλιαζε, μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία. Τότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός αλλά και ο παιδικός σταθμός και εν τέλει απεγκλώβισαν το δίχρονο κοριτσάκι.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως, οι οποίοι υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο. Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης σήμερα ο οδηγός, ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: