Βαρέθηκες τα neutral looks; 6 τρόποι να βάλεις χρώμα στα σύνολά σου

Βαρέθηκες τα neutral looks; 6 τρόποι να βάλεις χρώμα στα σύνολά σου

Προσθέτοντας μερικές πινελιές χρώματος στα «ουδέτερα» outfits σου, θα αναδείξεις τον πιο fashionable εαυτό σου.

Τα total neutral looks μοιάζουν καμιά φορά σαν στυλιστικός μονόδρομος τους φθινοπωρινούς μήνες. Αυτήν τη μεταβατική εποχή, οι cream, μόκα, μπεζ, off-white, της άμμου και nude αποχρώσεις είναι η σωτηρία στο αιώνιο ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα».

Γιατί όταν ο καιρός ξεκινά να είναι άστατος και να βρισκόμαστε σε μια μεσοβέζικη κατάσταση, ούτε τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού θα φορέσουμε, ούτε θα ξεκινήσουμε τις dark αποχρώσεις του χειμώνα. Δεν έχουμε και τη διάθεση να το κάνουμε.

Αντιθέτως, θα φορέσουμε αέρινα φορέματα, κομψά κοστούμια, midi φούστες με ladylike tops και πανωφόρια σε nude χρωματισμούς, που μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε ultra fashionable, σοφιστικέ σύνολα. Μετά, όμως, από αυτήν την επαναλαμβανόμενη στυλιστική μονοχρωμία, δεν έρχεται και η στιγμή που βαριέσαι; Ρητορική είναι η ερώτηση. Φυσικά και μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Τι κάνεις τότε, λοιπόν;

Προσθέτεις μικρές (ή και πιο μεγάλες) πινελιές χρώματος στα all-day σύνολά σου. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το μυστικό για να αναβαθμίσεις και να μη βαριέσαι τα neutral looks αυτόν τον Οκτώβριο είναι να τα «χρωματίσεις» με κομψά αξεσουάρ ή να προσθέσεις ένα colored item σε όλο το σύνολο. Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να… γυρίσεις το «στυλιστικό τιμόνι» επιλέγοντας one color looks σε bold αποχρώσεις, βάζοντας έτσι για λίγο στην άκρη τα μονοχρωματικά nude σύνολα. Στο χέρι σου είναι να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις και να τολμήσεις εξελίσσοντας την εικόνα σου και βγάζοντας προς τα έξω τον πιο fashionable, φθινοπωρινό εαυτό σου!

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Ανανέωσε το jean σου με αυτό το τέλειο Tik Tok hack (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: