Βαρεμένος: “Συμβολική ενέργεια” η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, αναφερόμενος στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τη χαρακτήρισε “συμβολική ενέργεια”.

“Η κυβέρνηση έκανε προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έγινε αυτή η συμβολική ενέργεια του κ. Σαββίδη, που έκανε ζημιά και στην προσπάθεια να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

“Ο κ. Σαββίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, πυροβόλησε τα πόδια του και έδωσε μια άλλη διάσταση στον επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο”, σημείωσε ο κ. Βαρεμένος, προσθέτοντας πως ο Σαββίδης έδωσε επιχειρήματα σε αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ίδιος υποστήριξε ότι “η σαπίλα στο ποδόσφαιρο υπήρχε. Δεν είμαστε στη σφαίρα των λωτοφάγων”, ενώ ερωτηθείς εάν ο Ιβάν Σαββίδης έχει ευνοηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρεμένος υπενθύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία τού έδωσε την ιθαγένεια με τιμητικό τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: