Valentine’s Day στο σπίτι: 5 προτάσεις για να περάσετε καλά ούτως ή άλλως

Πάντα ήμουν της άποψης ότι δεν πρέπει να περιμένεις την για να γιορτάσεις τον έρωτά σου με τον αγαπημένο σου. Αυτός πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα. Άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο. Να θυμίζει ο ένας στον άλλον όλα όσα αγαπάει σε εκείνον και να φροντίζει τη σχέση ώστε να προστατεύεται από τη φθορά.

Βέβαια, ας μη λέμε ψέματα. Ευκαιρία ψάχνουμε για να έχουμε μία ακόμα πιο επίσημη γιορτή για το crush μας. Και καθόλου κακό δεν είναι, αφού αυτό στην τελική σημαίνει ότι υπάρχει συναίσθημα.

Κάθε χρόνο συνήθως θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και μέχρι πέρσι οι επιλογές ήταν κάπως unlimited. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, όμως, η μοναδική επιλογή, τουλάχιστον ως προς τον χώρο, είναι το σπίτι. Οπότε, μάλλον κυριαρχεί η ιδέα των πιο mainstream και βαρετών σεναρίων. Ή μήπως όχι;

Επειδή εμάς δε μας αρέσουν τα βαρετά, είπαμε να ψάξουμε λίγο περισσότερο το θέμα. Ok, ναι, θα είμαστε σπίτι, αλλά αυτό δεν πρέπει να φέρει και τη συντέλεια του κόσμου. Στο κάτω-κάτω, θα είμαστε μαζί με τον καλό μας, οπότε το σημαντικό έχει τακτοποιηθεί.

Ακριβώς για όλα τα παραπάνω, σκεφτήκαμε 5 τρόπους με τους οποίους η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι και εντός καραντίνας θα είναι απλά σούπερ.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: