Utopia: Αυτή η ουτοπία υπάρχει και αποτελεί την απόλυτη shopping και leisure εμπειρία στην Αθήνα

Utopia ή αλλιώς, ουτοπία (από το αρνητικό μόριο «ου» και τον τόπο) ελληνιστί. Μια λέξη που χαρακτηρίζει έναν τόπο που ουσιαστικά δεν υπάρχει πουθενά και είναι μία από τις αγαπημένες μου. Διότι δίχως μία utopia η καθημερινότητά μας γίνεται αυτόματα πιο δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις, πιο βαρετή.

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από τη δική μας ουτοπία, την ιδανική εκείνη κατάσταση που δεν διαρκεί πολύ, όμως όσο διάστημα τη βιώνουμε, φεύγουμε για λίγο από την πληκτική καθημερινότητα. Είναι μια ιδέα συχνά φευγαλέα, ένα concept που μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα με μία πιο θετική ματιά. Αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ανακαλύπτω και να «ταξιδεύω» συνεχώς σε νέες ουτοπίες προκειμένου να ξεχνώ -έστω και για λίγο- το επιβαρυμένο πρόγραμμά μου.

Εκείνο, λοιπόν, που προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα (και αποτελεί ουσιαστικά τον λόγο που αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο) είναι ότι πέρα από τις ουτοπίες των «θέλω», του μυαλού και της φαντασίας μας, υπάρχει και μία Utopia που πραγματικά… υπάρχει και μάλιστα, βρίσκεται εντός Λεκανοπεδίου.

Την ανακάλυψα σε μία after work βόλτα στο αγαπημένο μου εμπορικό κέντρο και ήταν αυτό που χρειαζόμουν για να αλλάξω παραστάσεις. Ονομάζεται «Utopia @ Golden Hall» και πρόκειται πραγματικά για ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα concept που ακολουθεί πιστά τη νέα διεθνή τάση του retailtainment!

Utopia: Αυτή η ουτοπία υπάρχει και αποτελεί την απόλυτη shopping και leisure εμπειρία στην Αθήνα

Τοποθετήστε τα επιλεγμένα προϊόντα στα smart shelves του Utopia και μάθετε τα πάντα για το καθένα από αυτά, στη σχετική οθόνη

Η πρώτη ουτοπική εμπειρία

Είχα μόλις τελειώσει τα tasks μου στο γραφείο και το μόνο που πίστευα πως μπορούσε να με συνεφέρει από τον… «βομβαρδισμό» με emails που δέχτηκα από τους συναδέλφους μου, ήταν ένας απολαυστικός καφές και λίγο shopping therapy. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν είχα φανταστεί πως θα έπεφτα πάνω σε μία πραγματική Utopia. Αν λατρεύεις τη μόδα, την ομορφιά, τη διακόσμηση και την τεχνολογία, όπως εγώ, τότε θα κατανοήσεις εύκολα τον ενθουσιασμό μου και μία ματιά στο παρακάτω βίντεο θα σε πείσει πως αυτή η ουτοπία υπάρχει.

Δες εδώ το βίντεο για να πάρεις μια γεύση….

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό showroom που δημιουργήθηκε στο ισόγειο του Golden Hall με σκοπό να φιλοξενεί ανά δύο μήνες μία διαφορετική θεματική, μία άλλη ιστορία σε ό,τι αφορά fashion και beauty θέματα καθώς και décor και tech τάσεις και καινοτομίες.

Συνολικά τέσσερις curators, τέσσερις επιδραστικοί άνθρωποι που διαπρέπουν σε διαφορετικούς τομείς θα «καταλάβουν» το επόμενο διάστημα το Utopia @  Golden Hall και θα μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες με όσους βρεθούν στον γνωστό, luxury προορισμό της πόλης, έχοντας στο πλευρό τους celebrities, influencers, στιλίστες, videographers και άλλα μεγάλα ταλέντα που μπορούν να δώσουν τα «φώτα» τους, σε όλα τα topics που είναι οι ίδιοι ειδήμονες.

Μοναδικές βιωματικές εμπειρίες στη νέα shopping και leisure εποχή

Ο λόγος που αναφέρομαι εκτενώς στην «Utopia @ Golden Hall» έχει να κάνει με το γεγονός ότι αποτελεί ουσιαστικά μία νέα retailtainment εμπειρία για το αθηναϊκό κοινό. Και αυτό διότι πρόκειται για μία ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία μέσα από την οποία μπορείς να ενημερωθείς πάνω σε τομείς που σε ενδιαφέρουν, να γνωρίσεις άτομα που θαυμάζεις και παρακολουθείς μέσα από τα social media και να απολαύσεις special happenings.

Η κάθε Utopia είναι ξεχωριστή. Το στοιχείο που τις ενώνει όμως, είναι ότι όλες τους μας δείχνουν τον δρόμο προς τη νέα shopping και leisure εποχή -που στο εξωτερικό αποτελεί πλέον το ζητούμενο για τους καταναλωτές. Shopping και αναψυχή, λοιπόν, και εμείς δεν θα πούμε «όχι» σε αυτή την επιλογή. Πόσω μάλλον γνωρίζοντας πως κάθε οκτώ με δέκα εβδομάδες το showroom θα καταλαμβάνει ένας νέος curator και ότι κάθε εβδομάδα, στην Utopia του Golden Hall μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, τη showbiz, τα media, τη μόδα -και όχι μόνο- θα συναντά τους curators για ένα live «οne-on-one talk» που θα μπορείς ελεύθερα να παρακολουθήσεις.

Utopia: Αυτή η ουτοπία υπάρχει και αποτελεί την απόλυτη shopping και leisure εμπειρία στην Αθήνα

Η Τίνα Δασκαλαντωνάκη θα σε ταξιδέψει στην Ελλάδα που έχουμε όλοι στο μυαλό σας ως ουτοπία.
Στην περίπτωση που μπήκες ήδη σε mood ουτοπικό, σε ενημερώνω πως η πρώτη curator που «καταλαμβάνει» το Utopia είναι η Τίνα Δασκαλαντωνάκη. Θα σε ταξιδέψει στο Αιγαίο και συγκεκριμένα, στην αγαπημένη της Σάμο και θα σε προετοιμάσει για τα καλά για το Καλοκαίρι. Και αυτό διότι στην ουτοπία της, θα φορέσεις τα ειδικά VR γυαλιά σου και θα ακούσεις τζιτζίκια, θα περπατήσεις ανάμεσα σε ψάρια και θα νιώσεις την αύρα του Καλοκαιριού -ακόμη και αν είναι ακόμη Άνοιξη. Η Τίνα θα μοιραστεί μαζί σου τα δικά της στιλιστικά tips και εσύ, θα ανακαλύψεις τα δικά σου αγαπημένα αντικείμενα ανάμεσα στις επιλογές της.

Utopia: Αυτή η ουτοπία υπάρχει και αποτελεί την απόλυτη shopping και leisure εμπειρία στην Αθήνα

Η πρώτη curator του Utopia, Τίνα Δασκαλαντωνάκη, επιλέγει ρούχα, αξεσουάρ, και αντικείμενα που της θυμίζουν τα αγαπημένα της Καλοκαίρια, από τα καταστήματα του Golden Hall

Σου είπα πως πρόκειται για μία Utopia που υπάρχει και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να «ταξιδέψεις» αλλού για λίγο. Για αυτό το «λίγο» που τόσο χρειάζεσαι για να κρατήσεις μακριά το άγχος και να βρεις τους ρυθμούς σου. Περιηγήσου, λοιπόν, στην ουτοπία που θέλεις, αφέσου στους ήχους και τις μυρωδιές και πάρε τις καλύτερες συμβουλές από τους κορυφαίους ειδικούς του σήμερα. Ακόμη και μία after work βόλτα μπορεί κάποιες φορές να σε «ταξιδέψει» και να σου αποδείξει πως κάποιες ουτοπίες, πράγματι υπάρχουν.

 PS. Μην ξεχάσεις να πάρεις τη συλλεκτική Utopia Βag με κάθε αγορά αντικείμενου από το concept showroom. Η cool tote bag είναι λόγος από μόνη της για να πας στο Golden Hall.

Utopia: Αυτή η ουτοπία υπάρχει και αποτελεί την απόλυτη shopping και leisure εμπειρία στην ΑθήναΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: