“Upgrade Now”: Αναβαθμίστε δωρεάν το Citroen C3 Aircross

Με το νέο πρόγραμμα δωρεάν αναβάθμισης εξοπλισμού που λέγεται “Upgrade Now” αγοράζετε ένα πλήρως εξοπλισμένο Citroen C3 χωρίς καμιά χρέωση.

Είναι ένα πρόγραμμα που αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου χωρίς να το χρεώνεται ο υποψήφιος αγοραστής. Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα στη χώρα μας δημιούργησε αποκλειστικά για το Citroën C3 Aircross μια ειδική προσφορά.

Όπως γνωρίζετε το C3 Aircross είναι ένα SUV ευέλικτο  που διατηρεί όλες τις εντυπωσιακές του δυνατότητες για κίνηση σε κάθε είδους έδαφος, με το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent. Είναι ένα άνετο και ευρύχωρο αυτοκίνητο που έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από το σύγχρονο οικογενειάρχη.

Τώρα το Citroen C3 Aircross που ανήκει στη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη κατηγορία της Ελληνικής Αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων, εφοδιάζεται  με τα καθίσματα Advanced Comfort που εγκαινιάστηκαν στα C4 Cactus και C5 Aircross.

Η Citroen προσφέρει ένα σημαντικό όφελος προς τον υποψήφιο πελάτη, εστιάζοντας στους παρακάτω τομείς:

*             SUV χαρακτήρας

*             Τεχνολογία

*             Άνεση και πολυχρηστικότητα

Με το νέο πρόγραμμα “Upgrade Now” «μαγνητίζει» ακόμη περισσότερο τον υποψήφιο αγοραστή. Το  ειδικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού θα προσφέρεται δωρεάν σε όλες τις εκδόσεις του C3 Aircross, περιλαμβάνοντας συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού ανάλογα την έκδοση. Ανάλογα με την έκδοση το νέο πρόγραμμα προσφέρει συνολικό όφελος έως και 2.300€ στον υποψήφιο πελάτη.

 

“Upgrade Now”: Αναβαθμίστε δωρεάν το Citroen C3 Aircross gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: