Unlock pleasure: Ώρα να μοιραστείς τις επιθυμίες σου στο σeξ και να «ξεκλειδώσεις» την απόλαυση!

Αλήθεια, πόσο εύκολα μοιράζεσαι τις σeξουαλικές σου επιθυμίες με τον σύντροφό σου; Άραγε, μιλάς ανοιχτά για το σeξ στη σχέση σου; Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις κάποια φορά ή δεν έχεις τολμήσει, επειδή ενδεχομένως σκέφτεσαι τις αντιδράσεις του και αισθάνεσαι ντροπή; Τελικά, πόσο σίγουρη είσαι πως εσύ και ο φίλος σου έχετε τα ίδια «θέλω» στο σeξ;

Ο λόγος που σου κάνω αυτές τις ερωτήσεις, έχει να κάνει με το ότι συχνά, πολλές από εμάς διστάζουμε να μοιραστούμε τις βαθύτερες σκέψεις μας γύρω από το σeξ, ενώ οι περισσότερες δεν έχουμε μπει ακόμη στη διαδικασία να αναλογιστούμε και να επεξεργαστούμε τι μας αρέσει στο σeξ και τι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε! Και αν σκεφτείς πως το 95% της εγκεφαλικής δραστηριότητας, είναι μη συνειδητή, μπορείς να καταλάβεις γιατί πολλές φορές μας είναι δύσκολο να μοιραστούμε και κυρίως, να αντιληφθούμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες.

«Και πού είναι το πρόβλημα;», θα με ρωτήσεις. Το θέμα είναι πως αν δεν εκφράζεις ανοιχτά αυτά που επιθυμείς στο σeξ και κυρίως, αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, δεν θα μπορέσεις να «ξεκλειδώσεις» την πραγματική διάσταση της ερωτικής απόλαυσης.

Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα πρόσφατα και πραγματικά με εξέπληξε, όταν παρακολούθησα το βίντεο του DUO με την έρευνα για τις σeξουαλικές προτιμήσεις των ζευγαριών στην Ελλάδα, η οποία βασίστηκε στην τεχνική του Facial Expression Coding. Και αυτή ακριβώς η τεχνική προσδιορίζει τα συναισθήματα που νιώθει κάθε άτομο μέσα από τις αυθόρμητες και ανεπαίσθητες κινήσεις του προσώπου του!

Αλήθεια, εσύ πόσο ανοιχτή είσαι να μιλήσεις σε βάθος για το σeξ;

Καθώς παρακολουθούσα το βίντεο της νέας καμπάνιας «Unlock Pleasure» του DUO, δεν μπορούσα παρά να διερωτηθώ για τα εξής: Πόσο απελευθερωμένη θα ένιωθα να μιλούσα ανοιχτά στον σύντροφό μου, για τις κρυφές μου σeξουαλικές επιθυμίες; Πόσα άνετη θα ήμουν ακούγοντας τα αποτελέσματα σχετικά με τη σeξουαλική μου ζωή;

Και αναφέρομαι σε αποτελέσματα, διότι για να μπορούμε να δούμε εμείς on camera τα ευρήματα για τις σeξουαλικές προτιμήσεις στην Ελλάδα, το DUO έκανε μία πρωτοποριακή έρευνα με τη βοήθεια της ΑΙ τεχνολογίας βιομετρικών. Και για να καταλάβεις πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η έρευνα, να αναφέρω απλώς ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία για την έρευνα σeξουαλικών επιθυμιών στη χώρα μας!

Τι ακριβώς κλήθηκαν να κάνουν όσοι συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό κοινωνικό πείραμα; Εννέα ζευγάρια παρακολούθησαν ένα βίντεο με εικόνες σeξουαλικού περιεχομένου. Ωστόσο, τρία ήταν τα ζευγάρια που προχώρησαν στην τελική φάση της έρευνας και τα οποία βλέπουμε τώρα να μοιράζουν έμπνευση μέσα από το βίντεο «Unlock Pleasure» του DUO.

Οι «κρυφές» και βαθιές επιθυμίες που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά

Καθένα από τα άτομα που συνέχισαν στο τελικό στάδιο, λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να «ξεκλειδώσουν» τις βαθύτερες σeξουαλικές τους επιθυμίες, να μάθουν τι είναι αυτό που θέλουν στο σeξ και στη συνέχεια, να το μοιραστούν με το ταίρι τους. Και τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις ανεπαίσθητες και αυθόρμητες εκφράσεις και κινήσεις των προσώπων τους, τις στιγμές που παρακολουθούσαν πιο σeξουαλικές εικόνες. Εκφράσεις και επιθυμίες που «διαβάστηκαν» και αποκαλύφθηκαν μέσα από την τεχνική του Facial Expression Coding.

Όλα αυτά με τη βοήθεια της ερευνήτριας και αναλύτριας ΑΙ Βιομετρικών κυρίας Στεφανίας Δάμα και αφού πρώτα είχε προηγηθεί μία μεγάλη διαδικασία, που κράτησε εννέα ολόκληρους μήνες. Σκέψου απλώς ότι με τη βοήθεια εξειδικευμένων recruiters και μέσα από μία αγγελία που αναρτήθηκε στα social media του DUO, αληθινά ζευγάρια κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα και μάλιστα, πάνω από 900 ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή!

Δοκίμασε, λοιπόν, να μοιραστείς με τον φίλο σου αυτά που θέλεις να δοκιμάσεις ή αν δεν ξέρεις ακόμη τι είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει τις ερωτικές σου επαφές, προσπάθησε να το βρεις. Διότι οι σeξουαλικές επιθυμίες είναι κάτι που δεν μοιραζόμαστε εύκολα, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε το σeξ στο επίπεδο που θα μπορούσαμε.

Έτσι, για να πάμε τη σχέση μας και τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σeξ σε άλλο επίπεδο, εκτός από την ασφάλειά μας (για αυτό φροντίζουν για εμάς τα DUO), είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε τις βαθύτερες επιθυμίες μας. «Ξεκλείδωσε» την απόλαυση, λοιπόν, διότι είναι ωραίο να έχεις σeξουαλικές επιθυμίες, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να τις μοιράζεσαι με το ταίρι σου!

.

Sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: