Ultrafresh Supima Cotton: Μία νέα συλλογή από την Intimissimi που θα «ντύσει» το καλοκαίρι σου

Η ιδέα για το νέο Ultrafresh Supima Cotton προέρχεται από την μεγάλη προσοχή που δίνει η Intimissimi στις φυσικές ίνες και την επιθυμία του brand να δημιουργεί κομμάτια ύψιστης ποιότητας με αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που χαϊδεύουν το δέρμα. Με την εξαιρετική της απαλότητα αυτή η 100% φυσική ίνα αποτελεί το ιδανικό υλικό για το πιο iconic κομμάτι: το t-shirt.
Ultrafresh Supima Cotton: Μία νέα συλλογή από την Intimissimi που θα «ντύσει» το καλοκαίρι σου
Το ιδανικό κομμάτι που ολοκληρώνει κάθε look, από το πιο casual μέχρι το πιο κομψό, ακόμα και στην basic εκδοχή του, το t-shirt της Intimissimi είναι ένα timeless must-have στη λίστα με τα αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας χάρη στο υψηλής ποιότητας βαμβάκι του. Δεν είναι τυχαίο, ότι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας, φωτογραφημένο από τον Rowan Papier, είναι η Bruna Marquezine – σύμβολο φρεσκάδας και εκλεπτυσμένης θηλυκότητας, η οποία ενσαρκώνει άψογα τη νέα daywear πρόταση του brand.
Ultrafresh Supima Cotton: Μία νέα συλλογή από την Intimissimi που θα «ντύσει» το καλοκαίρι σου
Η Intimissimi σχεδίασε την knitwear σειρά Ultrafresh Supima cotton που παρουσιάζει διαφορετικά στυλ και σχέδια: t-shirt με λαιμόκοψη χαμόγελο και τρία-τέταρτα μανίκι, ιδανικό για αμέτρητα looks και μακρύ αμάνικο με στενή εφαρμογή, φαρδιά τιράντα και Madonna neckline (το αγαπημένο στυλ λαιμόκοψης που ταυτίστηκε με τις εμφανίσεις της Madonna) – φοριέται ιδανικά κάτω από top ή μπλούζες, χαρίζοντας extra άνεση και fashionable εφέ με layer αποχρώσεων. Αυτά τα δύο στυλ έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ξεκινώντας από τις δύο πιο κλασικές: λευκό και μπλε σκούρο ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες: η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από διάφορα στυλ, φτιαγμένα από το ίδιο premium βαμβάκι, όπως μπλούζες με μισό, κοντό αλλά και μακρύ μανίκι.
Ultrafresh Supima Cotton: Μία νέα συλλογή από την Intimissimi που θα «ντύσει» το καλοκαίρι σου
Καθημερινά must-have items, τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας: απλά, μινιμαλιστικά και με πολύπλευρη προσωπικότητα – όλα εκείνα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Το λευκό κοντομάνικο t-shirt είναι ένα από αυτά. Το απόλυτο διαχρονικό ρούχο που φοριέται όλη τη διάρκεια του χρόνου: ένα iconic βασικό κομμάτι που όλοι λατρεύουν και ταιριάζει με κάθε outfit.

Σχεδιασμένο αρχικά σαν εσώρουχο, το t-shirt αποτελούσε μέρος της casual menswear συλλογής τον 19ο αιώνα. Χάρη στους αμερικανούς σχεδιαστές μόδας και τους σταρ του Hollywood που το τίμησαν, το t-shirt έφτασε να θεωρείται ρούχο, κατακτώντας τη δική του θέση στο Hall of Fame της ανδρικής ένδυσης ως σύμβολο επαναστατικού χαρακτήρα. Ήταν στα 60’ς που το t-shirt έγινε σύμβολο στυλ και γοητείας. Σήμερα, το λευκό t-shirt είναι ένας λευκός καμβάς, ένα διαχρονικό must-have αξεσουάρ. Με την απλότητά του έχει κατακτήσει τις γυναίκες παγκοσμίως κι έχει δρέψει τις δικές του δάφνες στο street style – το παράλληλο σύμπαν της μόδας που αν και πολύ μακριά από την πασαρέλα, εκπροσωπεί το στυλ στην πιο αληθινή του μορφή.
 Δέκα λευκά φορέματα που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα φέτος το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: