Τζόνσον: Μια «συγγνώμη» δεν είναι αρκετή, σφάλαμε και θα επανορθώσουμε

Με μια «συγγνώμη» ξεκίνησε την ομολία απολογίας στη ο Μπόρις Τζόνσον.Την πιο θυελλώδη περίοδο της θητείας του διανύει ο Μπόρις Τζόνσον ύστερα από ένα «τσουνάμι» αποκαλύψεων που προκάλεσαν ισχυρά απόνερα στους κόλπους των Συντηρητικών δημιουργώντας δύο στρατόπεδα. Οι ρωγμές στο κόμμα των Τόρις φαίνονται από το γεγονός ότι διακρίνεται ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών του που στηλιτεύουν τις τελευταίες κινήσεις του.

Από την αρχή διαχείρισης της πανδημίας, ο Βρετανός δέχθηκε τα «βέλη» τόσο των Εργατικών όσο και των Συντηρητικών. Το «ποτήρι ξεχείλισε», ωστόσο, με την αποκάλυψη του πάρτι των 100 ατόμων — εν μέσω καραντίνας — στη Ντάουνινγκ Στριτ στο οποίο παρεβρέθηκε ο Τζόνσον, ενώ στη συνέχεια «κάηκε» ακόμη περισσότερο όταν είδε να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για το πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε για τα γενέθλιά του την περίοδο του lockdown.

Στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον παραδόθηκε τη Δευτέρα μια περιορισμένη έκδοση της πολυανεμενόμενης αναφοράς της Σου Γκρέι για το σκάνδαλο «partygate», με τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ ενώ η χώρα ήταν σε καθεστώς lockdown.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Σου Γκρέι παρείχε ενημέρωση για τις έρευνές της στον πρωθυπουργό», ανέφερε το γραφείο του υπουργικού συμβουλίου σε ανακοίνωσή του.

.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: