Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: Με έκαψε στο πρόσωπο με αναμμένο τσιγάρο

Η επεισοδιακή σχέση του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από τη δημοσίευση ρεπορτάζ και μιας φωτογραφίας από διεθνή ΜΜΕ. Το οπτικό υλικό δείχνει τον διάσημο ηθοποιό σε φορείο με τραύμα στο δάχτυλο και με σημάδι από κάψιμο στο μάγουλο, μετά από καβγά με την Αμπερ Χερντ.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο ηθοποιός ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια σε φορείο νοσοκομείου, ενώ ένας επίδεσμος βρίσκεται στο δάχτυλό του και ένα σημάδι φαίνεται στο μάγουλό του.

Ο ίδιος, που υποστηρίζει πως η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που τον κακοποιούσε στον γάμο τους, λέει πως σε εκείνον τον καβγά που σημειώθηκε του 2015, η ηθοποιός του είχε κόψει το δάχτυλο με σπασμένο μπουκάλι και τον είχε κάψει στο μάγουλο με το τσιγάρο της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και περιλαμβάνεται στην δικογραφία αγωγής 50 εκατ. δολαρίων του Τζόνι Ντεπ κατά του δημοσιογραφικού ομίλου News Group Newspapers Limited, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun και της οποίας ο αρθρογράφος Dan Wootton σε άρθρο του το 2018 είχε πει για τον ηθοποιό πως είναι «αυτός που δέρνει γυναίκες».

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: