Τζιν + μαρινιέρα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις τον πιο κλασικό συνδυασμό

Τζιν + μαρινιέρα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις τον πιο κλασικό συνδυασμό

Ένας all time classic συνδυασμός που είναι ότι πιο stylish μπορείς να φορέσεις το Σαββατοκύριακο.

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και με τον καιρό να είναι γενικά άστατος, όπως και η διάθεση μας. Μία ζέστη, μία κρύο, μία ήλιο και μία βροχή. Εμείς, ωστόσο έχουμε πάντα την λύση στην ερώτηση, τι να βάλω σήμερα, παίρνοντας έμπνευση φυσικά και από τα αγαπημένα μας style icons.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η master του casual chic, με μικρές sporty πινελιές, αφού είναι ένα αθλητικό κορίτσι, που αγαπά τις δραστηριότητες και τις εξορμήσεις. Αν τώρα που μπήκε η άνοιξη είσαι και έσυ σε τέτοιο mood και σκέφτεσαι να κάνεις κάτι αντίστοιχο το Σαββατοκύριακο που έρχεται, σου έχουμε το κατάλληλο outfit. Άνετο για τις δραστηριότητες σου, στυλάτο και κομψό σε περίπτωση που η εκδορμή καταλήξει σε έξοδο, αλλά και με το απαραίτητο layering για να είσαι ζεστή.

Το classic look της Ευρυδίκης έχει αέρα Γαλλίας.

Η Ευρυδίκη έκανε versatile συνδυασμό με αέρα Γαλλίας. Επέλεξε ένα wide leg denim, που ήταν η απόλυτη τάση του φετινού χειμώνα, με ψηλή μέση, σε ένα ανοιχτόχρωμο μπλε χρώμα που το φέρνει στην άνοιξη. Από πάνω φόρεσε ένα cropped top σε στυλ μαρινιέρα, δηλαδή με οριζόντιες ρίζες. Το συγκεκριμένο μπλουζάκι είναι διαχρονικά αγαπημένο του french style και έχει ταυτιστεί με το parisian chic. Η Ευρυδίκη το έκανε πιο φρέσκο, έχοντας διαλέξει μία φωτεινή πράσινη απόχρωση στις ρίγες, αντί για το μπλε που βλέπουμε συνήθως.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers με κορδόνια, ασημί κρίκους και το πιο κατάλληλο πανωφόρι της εποχής, την beige καμπαρντίνα. Η Ευρυδίκη προτιμά σε γενικές γραμμές συχνά τέτοιου είδους outfits, με απλούς και διαχρονικούς συνδυασμούς και κομμάτια staples, τα οποία δίνουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Το συγκεκριμένο styling είναι κατάλληλο και για τους δρόμους της πόλης, αν δώσεις μία παραπάνω έμφαση στα αξεσουάρ και κάνεις ενδιαφέρον layering. Μία mini bag σε έντονο χρώμα θα κάνει το σύνολο αμέσως πιο bold, ενώ αν ανήκεις στις γυναίκες που αγαπούν τα αξεσουάρ, φόρεσε και το κλασικό σου sailor ή jockey καπέλο.

moda

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: