Τυφώνας Άιντα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί σε Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ από τις πλημμύρες

Ανάμεσα στους νεκρούς ένα παιδί 2 ετών και μία 48χρονη γυναίκα – Στη Λουιζιάνα πολλές περιοχές παραμένουν στο σκοτάδι – Αναμένονται δηλώσεις Μπάιντεν για έκτακτα μέτρα

Φονική η επέλαση του τυφώνα Άιντα στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες καθώς τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν κυρίως τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ.

Όπως αναφέρει το CNN, τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεϊ, ανάμεσά τους κι ένα παιδί 2 ετών.

Από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρή είναι μία 48χρονη γυναίκα .

Η άτυχη γυναίκα είχε καλέσει σε βοήθεια την Πυροσβεστική λέγοντας ότι το σπίτι της που βρίσκεται σε μία περιοχή του Κουίνς, έχει πλημμυρίσει.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, ήταν πλέον αργά. Την μετέφεραν στο νοσοκομείο «Forest Hills» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο Μπρούκλιν, αστυνομικοί βρήκαν νεκρό έναν 66χρονο άνδρα στο σπίτι του στη λεωφόρο Ridgewood.

Σύμφωνα με το CNN, o Αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να κάνει δηλώσεις σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνησή του για να αντιμετωπίσει τον τυφώνα Άιντα.

Στη Λουιζιάνα, πολλές περιοχές έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι ενώ σε ορισμένες περιοχές οι διακοπές ρεύματος θα μπορούσαν να διαρκέσουν τουλάχιστον ένα μήνα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: