Τυφλό μέντιουμ που προέβλεψε την 9/11 έχει μία πρόβλεψη για το 2018 που όλοι πρέπει να ακούσουμε

To διάσημο τυφλό μέντιουμ που προέβλεψε την 9/11, το Isis, το Brexit και ένα τσουνάμι, έχει άλλες δύο μεγάλες προβλέψεις για το 2018.

Η γυναίκα, με όνομα Baba Vanga, έχει επιτυχώς προβλέψει πολέμους και φυσικές καταστροφές πριν συμβούν και παρόλο που πέθανε το 1996, η γυναίκα από την Βουλγαρία έχει προβλέψεις και για τον 51ο αιώνα.

Ήταν γνωστή ως ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» και έχει προβλέψει πως η Κίνα θα γίνει η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου το 2018. Είπε επίσης πως ‘μία νέα μορφή ενέργειας’ θα ανακαλυφτεί στην Αφροδίτη.

Η Baba Vanga λέγεται πως είχε προβλέψει την επίθεση της 11η Σεπτεμβρίου, λέγοντας: «Τρόμος, τρόμος! Οι Αμερικάνοι θα πέσουν μετά από επίθεση από σιδερένια πουλιά. Οι λύκοι θα γρυλίζουν σε έναν θάμνο και θα αναβλύζει το αίμα των αθώων.»

Έδωσε ακόμα και μία πιθανή πρόβλεψη για τον Donald Trump, λέγοντας: «Όλοι θα δώσουν τις ελπίδες τους πάνω του για να το λήξει αλλά θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Θα καταστρέψει τη χώρα και θα ενταθούν οι διαμάχες ανάμεσα στη βόρεια και στη νότια πολιτεία.» Μήπως μιλούσε για την Νότια και Βόρεια Κορέα;

Όσο για την πρόβλεψη για την Αφροδίτη, το Parker Solar Probe θα εκτοξευθεί τον Ιούλιο του 2018 και θα εξερευνήσει την εξωτερική κορώνα του ήλιου, χρησιμοποιώντας το βαρυτικό πεδίο της Αφροδίτης ως πηγή ενέργειας κατά την διάρκεια της αποστολής.

Θα μπορούσε αυτή να είναι η ‘νέα μορφή ενέργειας,’ που είχε προβλέψει;

Για την πρόβλεψη της Κίνας, υπολογίζεται πως η συνεισφορά της στο παγκόσμιο ΑΕΠ αναμένεται να ξεπεράσει το 2018 την συνεισφορά των ΗΠΑ.

Κάποιες άλλες από τις μελλοντικές της προβλέψεις συμπεριλαμβάνουν το λιώσιμο των πάγων ανάμεσα στο 2033 και το 2045, το ταξίδι στον χρόνο γίνεται πραγματικότητα ανάμεσα στο 2262 και το 2304, και το 2341 μία σειρά από φυσικές καταστροφές που έχουν προκληθεί από τον άνθρωπο κάνουν την γη ακατοίκητη. Η προφήτης είπε πως το σύμπαν θα τελειώσει το 5079.

Πολλοί είπαν πως οι προβλέψεις αυτές είναι ένα παιχνίδι αριθμών. «Κάνε χιλιάδες σχόλια κάθε μέρα και μερικά από αυτά θα βγουν πραγματικά.»

Πηγή: viralman, arpaktiko

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: