Two-toned trend: Πώς θα υιοθετήσεις την πιο minimal τάση του φθινοπώρου;

Two toned trend: Πώς θα υιοθετήσεις την πιο minimal τάση του φθινοπώρου;

Ποιος είπε ότι η μονοχρωμία αυτήν την εποχή είναι στυλιστικός μονόδρομος;

Όταν είσαι αναποφάσιστη ως προς το τι θα φορέσεις, συνήθως καταλήγεις στη λύση της μονοχρωμίας. Ένα μαύρο, midi φόρεμα, ένα total white look με λευκό denim παντελόνι και T-shirt ή ένα mini αέρινο φόρεμα σε παστέλ ή έντονη απόχρωση- πάντα σε μία απόχρωση- είναι μερικές από τις σκέψεις και επιλογές που θα κάνεις.

Η μονοχρωμία, όμως, αυτό το φθινόπωρο δεν είναι στυλιστικός μονόδρομος για εκείνες τις μέρες που δεν έχεις έμπνευση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα It girls της μόδας με τις street style εμφανίσεις που έκαναν πρόσφατα στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης.

Η cool τάση του φθινοπώρου που «σπάει» τη μονοτονία της μονοχρωμίας και φορέθηκε πολύ στους δρόμους της δανέζικης πρωτεύουσας ακούει στο όνομα two-toned trend. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά της, αυτή η τάση θέλει τα outfits- και συγκεκριμένα ένα fashion item- να αποτελούνται από δύο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους. Ένα color blocking πιο minimal, θα λέγαμε, με neutral ή ασπρόμαυρους χρωματικούς συνδυασμούς, μοντέρνα ματιά και γεωμετρική διάθεση.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα περισσότερα fashion girls επιλέγουν την τάση αυτή σε πουκάμισο που χωρίζει κάθετα τη διχρωμία (ιδού η γεωμετρική διάθεση που σου αναφέραμε προηγουμένως), σε φόρεμα, αλλά και ως μια μικρή ή πιο μεγάλη λεπτομέρεια στον γιακά του σακακιού ή του πουκάμισου. Στο χέρι σου -και στο στυλ σου-, λοιπόν, είναι να επιλέξεις με ποιον τρόπο θα εντάξεις το two-toned trend στα καθημερινά, φθινοπωρινά looks σου και να μεταμορφώσεις ένα κάπως βαρετό σύνολο σε ultra fashionable.

Διάβασε ακόμα: 6 hacks για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα ρούχα και αξεσουάρ σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: