Twitter: Ακτιβιστής «καυτηριάζει» τον Μασκ με μηνύματα που προβάλλονται στα κεντρικά γραφεία

To Twitter περνάει δύσκολες ώρες και η κατάσταση δεν δείχνει να βελτιώνεται. Τα γραφεία του Twiter θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στον απόηχο του τελεσίγραφου του Έλον Μασκ. Από την άλλη μετά τις μαζικές αποχωρήσεις εργαζομένων ο κολοσσός δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα στη λειτουργία του με τις διακοπές να έχουν αυξηθεί.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ο Έλον Μασκ.

Μετά τη λήξη του τελεσίγραφου όπου ο Μασκ ζητούσε από τους εργαζόμενους να συμμορφωθούν σε νέα εργασιακά δεδομένα ακτιβιστές μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία του κτιρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Ένας ακτιβιστής πρόβαλε μηνύματα κατά του Μασκ στην πρόσοψη του κτιρίου.

«Άνομος ολιγάρχης, μέτριο ανθρωπάκι, άχρηστος δισεκατομμυριούχος, παράσιτο, μεγαλομανής», είναι πολλά από τα συνθήματα που περνούσαν σε φωτεινή ένδειξη στην πρόσοψη του κτιρίου.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο.

Η χθεσινή ήταν μια δύσκολη μέρα για τον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μασκ φέρεται να αγωνίζεται να διατηρήσει σημαντικούς μηχανικούς που κρατούν τον ιστότοπο σε λειτουργία.

Θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό. Ο Μασκ ξόδεψε 44 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την εταιρεία και τρεις εβδομάδες αργότερα έχει επέλθει το απόλυτο χάος.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: