Τσιτάχ “μπούκαρε” στο τζιπ τουριστών που έκαναν σαφάρι [βίντεο]

Μια ομάδα τουριστών πήγαν για σαφάρι στην Τανζανία, θέλοντας να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία που θα τους έμενε αξέχαστη σε όλη τους τη ζωή. Και το κατάφεραν με το παραπάνω.

Οι τουρίστες, λοιπόν, παρατηρούσαν μέσα από το αυτοκίνητο, τρία τσιτάχ που κυνηγούσαν στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι. Όλοι τους κοιτούσαν με δέος ένα από τα τσιτάχ που είχε ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου, όταν ο οδηγός του γκρουπ φώναξε σε έναν από αυτούς: «Μην κινείσαι, μη μιλάς, μην κοιτάξεις πίσω σου».

Ο λόγος; Το δεύτερο τσιτάχ είχε μπει μέσα στο τζιπ και βρισκόταν στα πίσω καθίσματα. Ακριβώς μπροστά του καθόταν ο Britton Hayes από το Σιάτλ, ο οποίος έμεινε τελείως ακίνητος για να μην προκαλέσει το άγριο ζώο. Το τσιτάχ, αφού εξερεύνησε τον χώρο, έφυγε από το αυτοκίνητο χωρίς να πειράξει τον άνδρα.

«Παρατηρήσαμε ότι τα τσιτάχ πλησίαζαν με περιέργεια το αυτοκίνητο, αλλά ήταν πολύ αργά για να φύγουμε. Δεν θέλαμε να τρομάξουμε τα ζώα γιατί θα αγρίευαν περισσότερο. Ειλικρινά όταν συνειδητοποίησα ότι το τσιτάχ είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου. Προσπάθησα όμως, να αποφύγω οποιαδήποτε κακή σκέψη γιατί λένε ότι μπορούν να νιώσουν το φόβο και να αντιδράσουν», είπε ο Hayes.

«Όσοι ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον, σταθήκαμε ακίνητοι για δέκα δευτερόλεπτα μέχρι να φύγουν τα τσιτάχ. Αδυνατούσαμε να πιστέψουμε ότι γλιτώσαμε», πρόσθεσε ακόμα.

Το γκρουπ κατάφερε να καταγράψει τη στιγμή σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε αμέσως viral:

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: