Τσίπρας: Το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι πάρα πολύ κοντά

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι), στο νότιο μέτωπο της σήραγγας Τ2, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι πάρα πολύ κοντά.

«Έχουμε διανύσει έναν πολύ δύσκολο δρόμο, είμαστε στα τελευταία μέτρα αυτής της ανηφόρας και δεν θα κάνουμε πίσω στα τελευταία μέτρα. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τους κόπους του ελληνικού λαού, να μην αφήσουμε κανέναν να παίζει παιχνίδια σε βάρος της οικονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας πως «το κλείσιμο της δύσκολης αυτής συγκυρίας θα σηματοδοτηθεί και από το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης».

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε πως «τα παιχνίδια των καθυστερήσεων τελειώνουν εδώ και μέσα στον Απρίλιο τελειώνουν και οι ατέρμονες συζητήσεις και καθυστερήσεις για τα αναγκαία μέτρα απομείωσης τους χρέους». 

Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ακόμα ότι η χώρα μας επιτέλους κατακτά μια συνολική συμφωνία που της ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο από τα προγράμματα οικονομικής επιτροπείας και παρά τις Κασσάνδρες ανακτά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της. «Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», τόνισε.

politiki

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: