Τσίπρας: Να δώσει η Ελλάδα δυο δισ. ρευστότητα στην Κύπρο – ΝΔ: Λες ανοησίες

Τσίπρας: Να δώσει η Ελλάδα δυο δισ. ρευστότητα στην Κύπρο – ΝΔ: Λες ανοησίες
Η θεοτητα που ακουει στο ονομα Αλεξις ζηταει απο την κυβερνηση να παρασχει ρευστοτητα 2 δις, στις τραπεζες της Κυπρου..Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να μεγαλωσε και να εζησε στην Αθηνα και να ειναι τοσο ΚΙΜΠΑΡΗΣ..

» Η νεόπτωχη αναγκάζεται να προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές για πολύ λιγότερα από 2 δισ., αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Αλ. Τσίπρα, μπροστά στην κορύφωση του λαϊκισμού, όπως η συμβολική συνεργασία με τον Π. Καμμένο. «

Φαίνεται ότι αυτά είναι λεπτομέρειες για τον Αλέξη Τσίπρα, μπροστά στα κομματικά οφέλη που νομίζει ότι θα αποκομίσει από το νέο κυπριακό πρόβλημα. Γι’ αυτό έφτασε προχθές να συμφωνήσει, αυτός ένας ηγέτης της Αριστεράς, ακόμη και με τον Π. Καμμένο, του οποίου είναι γνωστό ότι οι διάφορες καταγγελίες και κορώνες, προκειμένου να ασκήσει πίεση στην , έχουν καταρρεύσει με πάταγο. Από κοινού θα καλέσουν να παρουσιαστεί στη ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος για να εξηγήσει γιατί δεν πρόσφερε τα δύο δισεκατομμύρια που κατά πληροφορίες ζήτησε ο πρόεδρος της Κύπρου Ν. Αναστασιάδης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα και μαζί θα συνεργαστούν στο Κοινοβούλιο και στο κοινωνικό επίπεδο «για να λάμψει η αλήθεια» στην κυπριακή ή και γενικότερα.

Η νεόπτωχη Ελλάδα αναγκάζεται να προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές για πολύ λιγότερα από 2 δισ., αλλά αυτό δεν απασχολεί τον Αλ. Τσίπρα, μπροστά στην κορύφωση του λαϊκισμού, όπως η συμβολική συνεργασία με τον Π. Καμμένο.

Η πρόταση Τσίπρα.. 
Να παρέμβει και να χορηγήσει άμεσα 2 δισ. ευρώ στην , ώστε να αρθεί η άμεση απειλή χρεοκοπίας καλεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης .
«Είναι εθνικό μας καθήκον να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα να αποτραπεί μια τραγωδία στη Κύπρο», τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή τις δραματικές διαπραγματεύσεις για την κρίση στην Κύπρο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η συμβολή της Ελλάδας στη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης με δημοκρατικό τρόπο και πλατιά διαβούλευση, πέρα και έξω από τους απειλητικούς εκβιασμούς των δανειστών, αποτελεί το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε προς την Κύπρο, τούτη την κρίσιμη ώρα. Είναι υποχρέωσή μας να σταθούμε έμπρακτα, και όχι μόνο στα λόγια, δίπλα στο Κυπριακό λαό».

 


Η απάντηση της .

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πραγματικότητα να κάνει όλο και πιο προφανείς τις ανοησίες που λέει, προσπαθεί ο ίδιος να τις καλύψει με μεγαλύτερες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ως απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Τσίπρας: Να δώσει η Ελλάδα δυο δισ. ρευστότητα στην Κύπρο – ΝΔ: Λες ανοησίες

Tags: , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: