Τσίπρας για την ακύρωση της συζήτησης στη Βουλή: Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά μονόλογο

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Διάσκεψης των Προέδρων, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, μετέφερε στα κόμματα την ενημέρωση από την κυβέρνηση ότι δεν θα γίνει η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή (6/11), συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως είπε ο κ. Τασούλας, «η ερώτηση είχε γίνει κάτω από άλλες συνθήκες. Τώρα οι συνθήκες άλλαξαν και προφανώς εάν επαναδιατυπωθεί υπό το πρίσμα του lock down και των νέων συνθηκών, το πιο πιθανό είναι να γίνει η συζήτηση της την επόμενη Παρασκευή».

Την ακύρωση της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτησης για τα ΜΜΜ, καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ανακοινώνοντας ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου «να ακουστούν τα επιχειρήματα».

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος σχολιάζει πως «προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

«Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα», τονίζει και καταλήγει: «Γι” αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Πολιτική

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: