Τσιμιτσέλης-Λασκαράκη-Γερονικολού: "Χαμός & πόλεμος" με τις δηλώσεις του ηθοποιού για την πρώην γυναίκα του! Έξαλλη η Βάσω…

Φρέσκο παρασκήνιο!

Μαθαίνω ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Βάσω Λασκαράκη τα πράγματα μπερδεύτηκαν και ξέφυγαν.

Μαθαίνω εδώ στο Vanda’s blog στο youweekly ότι η Βάσω Λασκαράκη έχει δυσαρεστηθεί εξαιρετικά με τις απαξιωτικές δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη που αφορούσαν ουσιαστικά στην ίδια.

Η Βάσω Λασκαράκη θεωρεί ότι αυτές οι δηλώσεις δεν θα έπρεπε να έχουνε γίνει ποτέ αφορούν ένα εσωτερικό ζήτημα της οικογένειας της δικής της και του Γιάννη Τσιμιτσέλη και δεν Θα έπρεπε ποτέ όλα αυτά τα στοιχεία που ανέφερε ο Γιάννης να δουν το φως της δημοσιότητας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ο δημοφιλής ηθοποιός που βρίσκεται στα καλύτερα του κι ζει ένα μεγάλο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού έδωσε μια εξαιρετική συνέντευξη στο κυριακάτικο φύλλο της real και αποκάλυψε πολύ σημαντικά πράγματα για την προσωπική του ζωή. Όποιος διαβάσε την συνέντευξη σίγουρα θα κατάλαβε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ζει ένα πολύ μεγάλο έρωτα με την Κατερίνα Γερονικολού μάλιστα ο ίδιος δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι την στέλνει ερωτικά μηνύματα,γλυκά μηνύματα, τρυφερά μηνύματα και όχι μηνύματα τυπικά.

Στην συνέχεια στην συνέντευξη ο δημοφιλής ηθοποιός προχώρησε και σε εξομολογήσεις που αφορούσαν στην πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη και τον τρόπο παντρεύτηκαν. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γιάννης εξομολογήθηκε ότι ο γάμος με τη Βάσω Λασκαράκη δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά προέκυψε μετά την εγκυμοσύνη της πρώην συζύγου του.

Η δήλωση πραγματικά εξέπληξε τους πάντες που γνωρίζουν το Γιάννη Τσιμιτσέλη για το πόσο προσεκτικός είναι στο να μη βγάζει προς τα έξω τα θέματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Η δήλωση αυτή από πολλούς θεωρήθηκε ως μία έμμεση επίθεση στην πρώην σύζυγό του και ως μια απόδειξη ότι ουσιαστικά οδηγήθηκε στο γάμο αυτόν όχι από αληθινή αγάπη και έρωτα αλλά επειδή στην πορεία της σχέσης προέκυψε ένα παιδί.

Τουλάχιστον εμείς αυτά καταλάβαμε από αυτό που βγήκα από την συνέντευξη. Ίσως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρέπει για αυτή του την δήλωση να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις προκειμένου τα σύννεφα να εξαφανιστούν από την ορίζοντα και να καθαρίσει ατμόσφαιρα.

Εγώ εχθές έγραψα μια σκληρή κριτική για το θέμα που επίσης έκανε αίσθηση και δίχασε τον κόσμο την επαναλαμβάνω και σήμερα για όσους δεν την διάβασαν…

Απαράδεκτος και τραγικός Γιάννης Τσιμιτσέλης! Κανένας σεβασμός στην Βάσω Λασκαράκη!

Ναι είναι αλήθεια τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όχι απλά τον συμπαθώ αλλά είμαι και φανατική θαυμάστρια του.

Τόσα χρόνια που τον παρακολουθώ, σε συνεντεύξεις,σε δηλώσεις, στο θέατρο και στην τηλεόραση δε μου έχει δώσει καμία απολύτως αφορμή.

Τον θεωρούσα πάντα έναν εξαιρετικό επαγγελματία και καλλιτέχνη. Επίσης συμφωνούσα απολύτως με τη στάση του ηθοποιού και της συζύγου του Βάσως Λασκαράκη όσον αφορά στο παιδί τους.

Είχανε στείλει ένα δελτίο τύπου όπου απαγόρευαν την έκθεση του παιδιού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βέβαια πότε δεν μπορούσα να καταλάβω πως στέλνεις ένα τέτοιο δελτίο τύπου όταν εσύ που έχεις χιλιάδες ακόλουθους στα social media φωτογραφίζεσαι με το παιδί σου η φωτογραφίζεις μόνο του το παιδί σου και το βλέπει όλος ο κόσμος. Αλλά προσέξτε μικρό το κακό. Δεν έδωσα σημασία έτσι ήθελαν οι άνθρωποι καλά έκαναν.

Αήθης συμπεριφορά απέναντι στην Βάσω Λασκαράκη. Πώς προέκυψε!

Θα έρθω όμως στην ουσία για σημερινό μου ρεπορτάζ. Βλέπω στο youweekly το ρεπορτάζ για την συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εφημερίδα real news.

Αποφάσισε λοιπόν ο ηθοποιός να μιλήσει για όλους και για όλα και να δώσει μια συνέντευξη και να μιλήσει ανοιχτά και για την Κατερίνα Γερονικολού,ότι της στέλνει δηλαδή «ερωτικά» τρυφερά γλυκά μηνύματα και όχι τυπικά, οκ σωστό γιατί όχι…

Αυτό εγώ το βρήκα εξαιρετικά νορμάλ. Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος και το μοιράζεται με τους φανατικούς φίλους του τους θαυμαστές του όπως γίνεται και στο εξωτερικό. Το άλλο κομμάτι όμως της συνέντευξης Γιάννη Τσιμιτσέλη μου δεν το κατάλαβα….Αυτά τα πράγματα που σου ξεφύγανε επειδή, ήσουν χαλαρός να φανταστώ, δεν τα λες ούτε στον εαυτό σου!

Είναι από τα πράγματα εκείνα που παίρνεις τον τάφο σου εάν έχεις τον ελάχιστο σεβασμό στους ανθρώπους που κάποτε ένωσες τη ζωή σου μαζί τους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στο Βασίλη Μπουζιώτη το εξής απαράδεκτο, τουλάχιστον κατά την γνώμη μου,και με όλο τον σεβασμό για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Του κάνει την εξής απλή ερώτηση ο Βασίλης Μπουζιώτης. Είναι στα σχέδιά σου ο δεύτερος γάμος; Προσέξτε δεν το ρωτάει κάτι για την Βάσω Λασκαράκη,τον ρωτάει ο άνθρωπος για την Κατερίνα Γερονικολού. Και απαντάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Εμένα να με συγχωρέσετε εγώ από αυτή την απάντηση καταλαβαίνω ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν θα παντρευότανε ποτέ την Βάσω Λασκαράκη αν δεν είχε μείνει έγκυος. Φυσικά μπορεί και η Βάσω Λασκαράκη να μην τον παντρευότανε ποτέ εάν επίσης δεν είχε μείνει έγκυος. Το θέμα είναι,αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα,που αφορά στο παιδί και τον πρώτο σου γάμο το λες δημόσια;

Αυτά Γιάννη Τσιμιτσέλη μου για έναν προσεκτικό καλλιτέχνη ηθοποιό και πατέρα είναι λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Δεν είσαι ένας άνθρωπος που ότι του κατέβει στο κεφάλι το λέει. Υποθετικά μετράς την κάθε σου κουβέντα εκτός και αν αυτή τη συνέντευξη σου την έδωσες απλά επειδή ήθελες αληθινά να πληγώσεις άλλους ανθρώπους.

Διότι από ότι ξέρω , εδώ στο Vanda’s blog ,ιδιαιτέρως με δημοσιογράφους που γνωρίζεις είσαι πολύ προσεκτικός και ζητάς να σου στείλουν πίσω τις συνεντεύξεις που έχεις δώσει για να τις ελέγξεις και να της ξανά διαβάσεις. Αυτό πως σου ξέφυγε; Το θεωρώ το συγκεκριμένο που έκανες Γιάννη το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου.

Φανερώνει η συγκεκριμένη συμπεριφορά έναν άνθρωπο με αήθη χαρακτηριστικά απέναντι σε ανθρώπους που κάποτε τους ένωσε η ζωή. Μα τέτοιος εσύ δεν είσαι! Αντίθετα…Είσαι ένα εξαιρετικά σοβαρό παιδί που δεν έχεις δώσει δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν. Γιατί τώρα να πεις κάτι τέτοιο τη στιγμή που η Βάσω Λασκαράκη δε σε έχει εκθέσει ποτέ και σε κανέναν. Τώρα το φαντάζεσαι να το διαβάσεις εσύ αυτό. Ναι ,δηλαδή η Λασκαράκη να έλεγε σε συνέντευξη τον Τσιμιτσέλη δεν θα τον παντρευόμουνα ποτέ αλλά έτυχε να μείνω έγκυος και είπαμε να παντρευτούμε, θα σου άρεσε; Αν πεις ναι αλήθεια πάω πάσο.

Γιάννη μου δεν παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο επειδή απλά έμεινε έγκυος. Αυτά γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια δεν μπορείς να λες λοιπόν ότι δεν το είχαμε προγραμματισμένο να ενώσουμε την ζωή μας αλλά μας ένωσε η εγκυμοσύνη. Δεν υπήρχε αγόρι μου έρωτας,δεν υπήρχε πάθος ,δεν υπήρχε αγάπη…

Παντρεύεσαι και ενώνεις την ζωή σου με έναν άνθρωπο όταν υπάρχουν όλα αυτά τα παραπάνω ,όχι επειδή ο άλλος μένει έγκυος,αυτά και να τα νιώθεις έτσι δεν τα λες ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ . Με το συμπάθειο έτσι πιστεύω.

Πηγή: youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: