Τσακαλώτος: Όλα θα τελειώσουν στις 21 Ιουνίου

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δηλώσεις του μετά το Eurogroup, σημείωσε πως “είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το Eurogroup, υπογραμμίστηκε ότι όλα θα τελειώσουν 21 Ιουνίου που είναι αυτό που θέλαμε, ότι θα έρθουν οι Θεσμοί 14 Μαΐου στην Αθήνα για να λήξει μέχρι το Eurogroup του Μαΐου η τεχνική συμφωνία.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος, “υπογραμμίστηκε ότι θα έχουμε μια ενισχυμένη παρακολούθηση που ουδεμία σχέση με την πιστοληπτική γραμμή, πόσο μάλλον με αξιολογήσεις που έχουν και προαπαιτούμενα και εκταμιεύσεις”.

“Δεν υπάρχει πρόγραμμα άρα δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα, άρα δεν θα υπάρχουν αξιολογήσεις. Άρα καμία σχέση η παρακολούθηση με την αξιολόγηση. Ήταν πολύ ευχαριστημένοι οι Θεσμοί με την αναπτυξιακή στρατηγική που παρουσιάσαμε έγινε αρκετή κουβέντα για αυτό και πήραμε πολλούς επαίνους ότι κάνουμε κάτι που θα έχει αξιοπιστία όχι μόνο στις αγορές αλλά και στην ελληνική κοινωνία με το μείγμα των μέτρων και των παρεμβάσεων που θα κάνουμε. Τέλος, η συζήτηση για το χρέος συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί και αυτή μέχρι τις 21 Ιουνίου” πρόσθεσε.

oikonomia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: