Trust us: Αυτοί είναι οι 10 celebrity στυλίστες που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως στο Instagram

Trust us: Αυτοί είναι οι 10 celebrity στυλίστες που πρέπει να ακολουθήσεις αμέσως στο Instagram

Θα σου χαρίσουν ιδέες και έμπνευση για τα επόμενά σου looks.

Ποιος κρύβεται πίσω από τις υπέροχες high fashion εμφανίσεις των αγαπημένων σου star;

Οι celebrity στυλίστες είναι μια από τις πιο διακεκριμένες δουλειές στον χώρο της μόδας: ντύνουν τους επώνυμους με φορέματα για τις πιο λαμπερές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, είναι υπεύθυνοι για τα εξώφυλλα περιοδικών και τις φωτογραφίσεις αλλά και για τις εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις.

Οι στυλίστες είναι υπεύθυνοι να ντύσουν τους celebrities, τα μοντέλα και άλλους πελάτες τους με κομμάτια που θα κάνουν αίσθηση και θα μείνουν στην ιστορία. Επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τη μόδα, την ομορφιά, τα μαλλιά και τις τελευταίες τάσεις.

Από το styling των πιο γνωστών celebrities όπως η Beyoncé, η Rihanna και η Zendaya, μέχρι και το styling για εξώφυλλα περιοδικών όπως το ELLE και το Harper’s Bazaar, οι στυλίστες συνεργάζονται με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας (Gucci, Valentino, Dior) για να δώσουν στους πελάτες τους τα πιο μοντέρνα κομμάτια.

5 stars που αρνούνται να προσλάβουν στυλίστα

Μέσα από τα social media και συγκεκριμένα εφαρμογές όπως το Instagram, οι στυλιστές μπορούν να δώσουν απλόχερα στους θαυμαστές τους συμβουλές για το πως να δημιουργήσουν και εκείνοι μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι υπεύθυνοι πίσω από τις ultra stylish δημόσιες εμφανίσεις των αγαπημένων σου star.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: