Τροχαίο στην Πεντέλη: Ραγίζουν καρδιές τα πρώτα λόγια του 14χρονου

Καλύτερα είναι στην υγεία του, το 14χρονο αγόρι που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από 27χρονη οδηγό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Πεντέλης.

Μιλώντας στο Sport24, ο πατέρας δήλωσε ότι το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του μόλις βγήκε από την μηχανική υποστήριξη, είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο.

Ο πατέρας του 14χρονου ευχαρίστησε και τους διασώστες όπως και τους θεράποντες ιατρούς, που «έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή».

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα.

Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 14χρονος αποβιβάστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από λεωφορείο, σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου, επί της Λεωφόρου 25ης Μαρτίου. Τότε, η οδηγός ενός μικρού μπλε οχήματος προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο και χτύπησε το παιδί, το οποίο εκείνη την ώρα είχε βγει στο οδόστρωμα και προσπαθούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Αντί να σταματήσει και να βοηθήσει το παιδί, η οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το παιδί πεσμένο στην άσφαλτο. Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα εμφανίστηκε παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Πεντέλης και δήλωσε το συμβάν.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: