Τροχαίο-Σοκ για Πασίγνωστο Παρουσιαστή! Ήταν Μεθυσμένος. Τέλος από την Εκπομπή του [Εικόνες]

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός παρουσιαστής αφού μετά τον χωρισμό του τον περασμένο Ιανουάριο, μπήκε σε νέες περιπέτειες και τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος παρουσιαστής την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Μάλιστα, από τις ενδείξεις της αστυνομίας φάνηκε ότι παραβίασε και το όριο ταχύτητας.

Ο σάλος που ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος ανάγκασε τους υπευθύνους της εκπομπής του να τον θέσουν προς το παρόν σε διαθεσιμότητα. Έτσι η εκπομπή που θα «έβγαινε» σήμερα 24/3 ακυρώθηκε, ενώ όπως έγινε γνωστό οι επόμενες δύο εκπομπές, που θα προβληθούν στις 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου θα βγουν στον αέρα μόνο με τον συμπαρουσιαστή του. Μάλιστα το πλήγμα για την εκπομπή του είναι τεράστιο αφού η Suzuki ως μεγάλος χορηγός του εγκατέλειψε το «καράβι» μετά το περιστατικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη στις 4 Απριλίου και είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος και με ποινή φυλάκισης έως έξι μήνες για το τροχαίο ατύχημα που έγινε στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Ο λόγος για τον Ant McPartlin ο οποίος παρουσιάζει την «Saturday Night Takeaway», μαζί με τον Declan Donnelly στο Βρετανικό κανάλι ITV από το 2002. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω δίδυμο είναι ευρύτερα γνωστό και μέσα από την παρουσίαση του show «Britain’s Got Talent».

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: