Τροχαίο για τη δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη – Έπεσε με το Ι.Χ. σε χαράδρα

Σε χαράδρα έπεσε με το αυτοκίνητό της η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη, μετά από λάθος χειρισμό πάνω σε απότομη στροφή στην Κηφισιά.

Το βράδυ της Δευτέρας, φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις του Alpha όπου εργάζεται, η Ηρώ Καριοφύλλη επέστρεφε στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ενώ βρισκόταν σε στενό δρόμο προς την Πεντέλη, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της πέφτοντας σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων. Ευτυχώς, την πορεία του αυτοκινήτου της στο κενό ανέκοψε ένα δέντρο.

Η δημοσιογράφος, αν και σοκαρισμένη, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να καλέσει την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες για το σημείο της πτώσης ανέφερε αυτό που της φώναζε ένας φύλακας πολυτελούς κατοικίας που είδε από τις κάμερες ασφαλείας το σκηνικό και έσπευσε να βοηθήσει. «Σβήσε το αυτοκίνητο να μην πάρει φωτιά. Πες τους να έρθουν στο σπίτι του Βακάκη. Να έρθουν στο σπίτι του Jumbo», της έλεγε.

Η αστυνομική ρεπόρτερ απεγκλωβίστηκε μετά από επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο ήταν σε κατάσταση σοκ από την πτώση.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: