Τροχαίο ατύχημα για τον Πέτρο Δούκα – Συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, «σμπαράλια» το αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο έπαθε ο δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, όταν συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που αυτό πετάχτηκε στον δρόμο το  βράδυ της Κυριακής με το αυτοκίνητο να γίνεται σμπαράλια και τον ίδιο να γλιτώνεθ τα χειρτότερα από τύχη!

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα; μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τροχαίο  ατύχημα σημειώθηκε στις 9 το βράδυ την ώρα που  οδηγούσε στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης. Τότε, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα ογκώδες αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Το αυτοκίνητο του δημάρχου διαλύθηκε και ο ίδιος φέρεται να είναι καλά στην υγεία του, καθώς, όπως ανέφερε, οι αερόσακοι λειτούργησαν και παράλλαλα φτούσε ζώνη, με αποτέλεσμα να μην πάθει τίποτα σοβαρό. «Δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Πέτρου Δούκα:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο!
Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν!

Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: