Τροχαίο ατύχημα είχε η Κάμαλα Χάρις – Γιατί αναφέρθηκε αρχικά σαν «μηχανική βλάβη»

H αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις ενεπλάκη με το όχημά της σε τροχαίο ατύχημα ενώ κατευθυνόταν προς τον Λευκό Οίκο, ένα περιστατικό που αρχικά είχε αναφερθεί ως «μηχανική βλάβη».

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα περίπου στις 10:30, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της αντιπροέδρου χτύπησε στο κράσπεδο υπόγειας διάβασης στην Ουάσινγκτον, όπως επιβεβαίωσε και η Μυστική Υπηρεσία, η οποία είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του προεδρου και του αντιπροέδρου.

Από την πρόσκρουση υπέστη ζημιές ελαστικό του οχήματος, που χρειάστηκε να αντικατασταθεί. Για τον λόγο αυτό ακινητοποιήθηκε η αυτοκινητοπομπή με την αντιπρόεδρο.

Εν τω μεταξύ, το συμβάν καταγράφηκε από άτομο που ήταν πάνω σε ψηλό κτίριο με θέα το σημείο του ατυχήματος. Μια γυναίκα ακούγεται να λέει: «Ω, Θεέ μου, είναι η Καμάλα! Την είδα».

Πηγές που επικαλείται η Washington Post αναφέρου ότι το περιστατικό είχε περιγραφεί από τις μυστικές υπηρεσίες ως «μηχανική βλάβη», ακόμη και σε αναφορά προς την ανώτερη ηγεσία.

Η αντιπρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι αμφισβητεί το περιστατικό, με δεδομένο το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης των μελών της Μυστικής Υπηρεσίας.

Η εκπρόσωπος της αντιπροέδρου επιβεβαίωσε ότι η Κάμαλα Χάρις δεν υπέστη κανένα τραυματισμό.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: