Τρομοκρατημένη ρεπόρτερ διασχίζει τη μεγαλύτερη γυάλινη γέφυρα του κόσμου (BINTEO)

Μια γυάλινη γέφυρα στάθηκε ικανή να κάνει την ρεπόρτερ Katie Stallard να κιτρινίσει από τον φόβο της, παρά το γεγονός ότι, στο πλαίσιο της δουλειάς της, έχει βρεθεί παραπάνω από μία φορές στην πρώτη γραμμή πολεμικών συγκρούσεων και έχει έρθει αντιμέτωπη με αμέτρητες δύσκολες καταστάσεις.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια τυχαία γέφυρα, αλλά για τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα από γυαλί στον κόσμο, που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Σινιουζάι της Κίνας.

Η εντυπωσιακή αυτή γέφυρα αποτελεί θαύμα της μηχανικής και δημιουργήθηκε πρόσφατα στο πάρκο, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στην περιοχή. Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, η ονομασία της είναι Χαοχάν Κιάο, μια φράση που σημαίνει «Η γέφυρα των γενναίων» και έχει μήκος 300 μέτρα, ενώ το ύψος της αγγίζει τα 180 μέτρα.

Η τολμηρή ανταποκρίτρια του News Asia δεν πίστευε ότι θα δυσκολευόταν τόσο να διασχίζει την πανύψηλη γέφυρα, την οποία ένιωθε να κινείται κάτω από τα πόδια της με κάθε της βήμα. Ωστόσο, η απόσταση των 300 μέτρων αποδείχθηκε πραγματική πρόκληση, παρά τον γεγονός ότι ο ξεναγός την διαβεβαίωσε ότι η γέφυρα είναι απολύτως σταθερή και δεν θα έσπαγε ακόμα και εάν… χοροπηδούσαν πάνω της 200 άτομα.

Δείτε την απολαυστική αντίδραση της ρεπόρτερ καθώς διασχίζει τη γέφυρα

protothema.gr

seleo.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: