Τρίχρονος κλείδωσε το iPad του πατέρα του μέχρι το 2067

25,536,442 λεπτά κλήθηκε να περιμένει ο Evan Osnos προκειμένου να μπορέσει να ξεκλειδώσει το iPad, το οποίο κλείδωσε ο μόλις τριών ετών γιος του. Μετά από κάποιους υπολογισμούς ανακάλυψε πως θα μπορέσει να κάνει ξανά χρήση του iPad το.. 2067!

«Αυτό μοιάζει ψεύτικο, αλλά είναι το iPad μας ύστερα από την προσπάθεια του 3χρονου γιου μας να το ξεκλειδώσει (επανειλημμένα). Ιδέες;», έγραψε ο πατέρας στο Twitter, αναρτώντας μία φωτογραφία του μηνύματος που του έδειχνε το iPad.

Οι συσκευές της Apple κλειδώνουν κατά αυτόν τον τρόπο όταν κάποιος κάνει πολλές φορές λάθος στο ξεκλείδωμα και από ότι φαίνεται ο τρίχρονος ήταν… επίμονος!

Ευτυχώς για τον Osnos οι προτάσεις των χρηστών του Twitter έπεσαν βροχή. «Απλά συνέδεσε το με τον υπολογιστή που το συνδέεις συνήθως στο iTunes, άφησε το να συγχρονιστεί και θα είναι εντάξει», του πρότεινε κάποιος, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν περισσότερη φαντασία: «Το ταξίδι στο χρόνο είναι η καλύτερη επιλογή σου».

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που τον παρότρυναν να δείξει υπομονή, άλλωστε είναι μόλις… 48 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά του έγραψαν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Τελικά, ο Osnos ενημέρωσε πως κατάφερε να βρει τη λύση μέσα στις προτάσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι και περιμένει να αποκατασταθεί η συσκευή.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: