Τρίχρονη κάνει τον οδοντίατρο σε βιρμανικό πύθωνα 4,5 μέτρων [βίντεο]

Τα περισσότερα κορίτσια, στην τρυφερή ηλικία των 3 ετών, θα προτιμούσαν να παίξουν με τις κούκλες τους ή να δουν μια παιδική ταινία στην οποία ο πρίγκιπας θα κάνει πριγκίπισσά του την ηρωίδα και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Ωστόσο, η μικρή Μαχαράνι στην Ινδονησία περνάει την ώρα της κάνοντας την οδοντίατρο σε ένα τεράστιο φίδι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη και καταγράφηκε στην πόλη Τανγκεράνγκ, η τρίχρονη φαίνεται να βάζει φάρμακο στα ούλα ενός βιρμανικού πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων, προσπαθώντας να τον θεραπεύσει από το στοματικό έλκος.

Όπως δηλώνει η ίδια, έχει μάθει να αγαπάει τα άγρια ζώα λόγω του πατέρα της, ο οποίος φροντίζει εξωτικά ζώα που έχουν τραυματιστεί, ενώ γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται σε επικίνδυνα ερπετά από τότε που ήταν 2 ετών.

“Καταλαβαίνω τι αισθάνεται ο κόσμος. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές φοβάμαι αλλά αφού δω την σχέση της με το ζώο, η ανησυχία φεύγει. Την πρώτη φορά που παίζει με ένα άγριο ζώο, πάντα είμαι παρών, βλέπω και δίνω οδηγίες τι πρέπει να κάνει. Αλλά πλέον καταλαβαίνει τι να κάνει, καθώς και τι απαγορεύεται”, είπε ο πατέρας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν ανησυχεί για την ασφάλεια της κορούλας του.

“Ποτέ δεν είναι εύκολο να χειριστείς έναν πύθωνα με έλκος στο στόμα. Το ερπετό στρεσάρεται και δεν θέλει να το αγγίζουν. Όταν η μητέρα μου το άγγιξε, τυλίχτηκε πολύ σφιχτά στο χέρι της και την τραυμάτισε. Όμως όταν η Μαχαράνι το φρόντισε, ο πύθωνας χαλάρωσε”, πρόσθεσε.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: