Τρίχρονη κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμμαθητή της για τον πιο απίθανο λόγο [βίντεο]

Απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στο Μιζούρι, όπου μία τρίχρονη έκανε κεφαλοκλείδωμα σε συμμαθητή της επειδή εκείνος “τόλμησε” να της ζητήσει να τον παντρευτεί!

Η μικρούλα Κίνλεϊ ΜακΦέτριτζ γύρισε από το σχολείο της στο σπίτι και εκεί την περίμενε η μαμά της που την ρώτησε “πως τα πέρασε στο σχολείο” ενώ την βιντεοσκοπούσε και η συνέχεια ήταν επική!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έστειλε η μητέρα της στην εκπομπή Fox2 Now, ακούγεται να ρωτάει την μικρή «Τι συνέβη στο σχολείο;» και η Κίνλεϊ απαντά: «Έκανα κεφαλοκλείδωμα στον Τζακ και τον έριξα κάτω».

«Τον έριξες κάτω; Για ποιον λόγο;», τη ρωτά η μαμά, με τη μικρή να την αποστομώνει:  «Επειδή τα παιδιά δεν παντρεύονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του έκανα κεφαλοκλείδωμα».

«Είπε ότι θέλει να σε παντρευτεί;» ρωτά η μαμά της Κίνλεϊ, με την μικρή να απαντά: «Ναι. Τα παιδιά όμως δεν παντρεύονται, γι’ αυτό και το έκανα και τον έριξα κάτω» προσθέτει.

«Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό», της λέει τότε η μαμά της, ωστόσο η μικρή, αφού επεξεργάζεται για λίγο όσα άκουσε, φαίνεται να μη μετανιώνει για την πράξη της και λέει: «Ναι αλλά αυτό ήταν το σπουδαιότερο πράγμα που έγινε ποτέ».

«Ας σταματήσουμε να κάνουμε κεφαλοκλειδώματα στα αγόρια»,  σημειώνει η μητέρα.

«Είσαι ακόμη χαρούμενη;» ρωτά η μικρή, προτού η μητέρα της απαντήσει: «Δεν ξέρω». Και επαναλαμβάνει η μητέρα της το γεγονός πως δεν πρέπει να κάνουμε κεφαλοκλείδωμα στα παιδιά με την μικρή τελικά να συμφωνεί.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, ο πατέρας της Σκοτ ΜακΦέντριτζ, δήλωσε ότι της έχει μάθει να παλεύει εδώ και καιρό για να την κάνει πιο δυνατή, καθώς είχε υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση ως νεογέννητο.

Η χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε όταν ήταν μόλις πέντε μηνών, την ανάγκασε να είναι πάντα πιο πίσω από τους συνομηλίκους της. «Ήθελα να γίνει πιο δυνατή για να μπορέσει να φτάσει τα άλλα παιδιά. Αν και ίσως να παραέγινε δυνατή», είπε ο μπαμπάς της.

Από την στιγμή που ανέβηκε το βίντεο στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 300.000 προβολές! «Ξέρω πως ο μπαμπάς της θα είναι πολύ περήφανος, εγώ θα ήμουν πάντως», έγραψε κάποιος στα σχόλια, με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Το λάτρεψα! Λάτρεψα τον τρόπο που υπερασπιζόταν τον εαυτό της και πως πραγματικά πίστευε ότι είχε δίκιο. Και τώρα όλα τα μικρά αγόρια στην τάξη της, θα ξέρουν τι μπορεί να τους κάνει».

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: