Triumph S/S 2020: Μια υπέροχη, καινούργια συλλογή μαγιό σε περιμένει να την ανακαλύψεις

Αυτό το καλοκαίρι, μαγνήτισε τα βλέμματα σε θάλασσα και πισίνα, με την νέα συλλογή μαγιό της Triumph, με styles που συνδυάζουν μόδα και καινοτομίες. Το τέλειο μείγμα για μοναδικές εμφανίσεις!
Εσύ τι τύπος είσαι;
Μήπως είσαι τύπος Riad Paisley; Αν αναζητάς floral μοτίβα σε best selling σειρές, με υπέροχες χρωματικές επιλογές και μοντέρνα styles για τέλεια σιλουέτα, για ρίξε μια ματιά στην εν λόγω σειρά.
Μάλλον σε κάνω πιο πολύ για τύπο Sunbeam Lines; Αν έχεις φάει τα μαγαζιά ψάχνοντας μοντέρνες, νεανικές γραμμές με ρίγες, με ακαταμάχητο συνδυασμό κομψότητας και φρεσκάδας, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Ασύμμετρα κοψίματα, bandeau top και trendy χρωματική παλέτα, ανακάλυψέ την.
Triumph S/S 2020: Μια υπέροχη, καινούργια συλλογή μαγιό σε περιμένει να την ανακαλύψεις
Ή μήπως τελικά παίζεις πιο “safe”, τύπου Venus Elegance; Διαχρονικά και κομψά μαγιό με ασυναγώνιστα prints, είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου? Τότε θα βρεις όλα τα σχέδια και τις διαχρονικές αποχρώσεις, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.
Βασικά, όποιος τύπος και να είσαι, εμείς στην Triumph θα σου βρούμε όχι μόνο αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, αλλά πάνω από όλα αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις πάντα ο εαυτός σου…
Info: https://findtheone.triumph.com/el_gr/triumph-bras/swimwear/

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: