Triumph Racing: Με δύο ολοκαίνουργιες τετράχρονες μοτοσυκλέτες στο Motocross FIM το 2024!

Η Triumph Motorcycles επιβεβαιώνει τα σχέδιά της να αγωνιστεί στο διάσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM το 2024, με ένα πρόγραμμα αγώνων που υποστηρίζεται από το εργοστάσιο κάτω από μια ολοκαίνουργια ομπρέλα Triumph Racing.

Αυτή η νέα αγωνιστική ομάδα-ορόσημο Triumph έχει συσταθεί σε συνεργασία με τον Thierry Chizat-Suzzoni, έναν από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους ιδιοκτήτες ομάδων, ο οποίος θα διαθέτει δύο από τις ολοκαίνουργιες τετράχρονες μοτοσυκλέτες MX 250κ.εκ. της Triumph στην κατηγορία MX2 του 2024 και θα προσθέσει μια είσοδο στην κατηγορία MXGP 450κ.εκ. το 2025.

Κάτω από τη νέα ομπρέλα Triumph Racing, η οποία θα καλύπτει πλέον όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Triumph, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Moto2 και Supersport, η συνεργασία μεταξύ της Triumph και του Thierry θα περιλαμβάνει την καθιερωμένη και εξαιρετικά επιτυχημένη δομή και εγκαταστάσεις της ομάδας του. Προωθώντας περαιτέρω τη φιλοδοξία και τη δέσμευση να κερδίσει στο επίκεντρο αυτής της νέας συνεργασίας, η Triumph είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο μακροχρόνιος διευθυντής της ομάδας του, Vincent Bereni, θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας με ένα πλήρες πλήρωμα από έμπειρο τεχνικό προσωπικό που επικεντρώνεται στο να φέρει την Triumph στην κορυφή της απόδοσης αγώνων motocross.

Η νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ της Triumph και του Thierry αντανακλά έναν κοινό στόχο και δέσμευση για εμβάθυνση και επιτυχία στην προσέγγιση της Triumph Racing στους αγώνες. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου δεσμεύσεων της Triumph Racing, η ομάδα των Thierry και Vincent θα επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM — σε MX2 και MXGP, μαζί με την ανάπτυξη τεχνολογίας και ταλέντου για την οικοδόμηση της μελλοντικής δύναμης της Triumph στους διεθνείς αγώνες motocross.

Το προηγούμενο ρεκόρ αγώνων του Thierry και του Vincent μιλάει από μόνο του — με περισσότερες από 80 νίκες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP και μια τεράστια φήμη για την αριστεία τεχνικής και προετοιμασίας. Με την υποστήριξη του εσωτερικού τμήματος μηχανικής σχεδίασης motocross της Triumph, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ολοκαίνουργιας γκάμας μοτοσυκλετών MX και Enduro, η Triumph Racing δεσμεύεται να χτίσει τους πόρους και τις ικανότητές της στις επιδόσεις με γνώση και εμπειρία παγκόσμιας κλάσης.

Η Triumph Racing εδρεύει στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία της Triumph στο Hinckley, στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου βρίσκεται η έρευνα, ο σχεδιασμός, η μηχανολογική ανάπτυξη και η κατασκευή πρωτοτύπων της μάρκας, και η ομάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross θα έχει έδρα στην αγωνιστική εγκατάσταση του Thierry κοντά στο Αϊντχόβεν στην Ολλανδία, όπου θα στεγαστούν το προσωπικό της αγωνιστικής ομάδας, οι λειτουργίες και η αγωνιστική εξέλιξη. Οι ομάδες μηχανικών στο εργοστάσιο της Triumph και η ομάδα αγώνων συνεργάζονται στενά για τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων του πλαισίου και του κινητήρα μέσω ενός εντατικού προγράμματος δοκιμών που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη, προχωρώντας προς τον πρώτο αγώνα MX2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross FIM 2024 .

 

Οι δοκιμές των νέων μοτοσυκλετών Triumph motocross και enduro βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και πληροφορίες για τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά απόδοσης και τα εξαρτήματα κάθε μοντέλου θα δημοσιευτούν σε εύθετο χρόνο, μαζί με περισσότερα νέα για την είσοδο της Triumph Racing σε περαιτέρω Πρωταθλήματα και κορυφαίες κατηγορίες.

Triumph Racing: Με δύο ολοκαίνουργιες τετράχρονες μοτοσυκλέτες στο Motocross FIM το 2024! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: