Triumph: Νίκη Cervantes με Tiger 900 Rally Pro

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Iván Cervantes, πήρε την πρώτη νίκη στην κατηγορία Trail στον αγώνα Baja España Aragón του 2022, οδηγώντας μια Triumph Tiger 900 Rally Pro βαμμένη στο χέρι σε ένα ξεχωριστό αγωνιστικό χρώμα «Baja Aragón».

Ο Cervantes ολοκλήρωσε την απαιτητική διαδρομή των 450 χιλιόμετρων στην περιοχή της Aragón σε 6 ώρες, 13 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, μία ώρα και 6 λεπτά μπροστά από τον δεύτερο αναβάτη στην κατηγορία. Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο Iván τερμάτισε στην 11η θέση, ανάμεσα σε 75 αναβάτες συνολικά, μόλις 33 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο της γενικής κατάταξης.

Οι νέες κατηγορίες Trail και Maxi-Trail στο Baja Aragón δημιουργήθηκαν για δώσουν δυνατότητα συμμετοχής άλλα και διάκρισης στη δημοφιλή κατηγορία μοτοσυκλετών Adventure παραγωγής.

Η Triumph άρπαξε την ευκαιρία να αναδείξει τα πλεονεκτήματά της νέας Tiger 900 Rally Pro και να ενισχύει τη θέση της σε αυτόν τον τομέα.

Ivan Cervantes: «Ήρθαμε στη Baja Aragón με έναν ξεκάθαρο στόχο, που ήταν να κερδίσουμε τη νέα κατηγορία Trail επάνω στην Tiger 900 Rally Pro. Ωστόσο, η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας ήταν να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη συνολική κατάταξη, όπου ο κόσμος έχει μείνει έκπληκτος με τον ρυθμό που ακολουθήσαμε στο Trail. Είμαστε περήφανοι που κάναμε εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι δώσαμε σε όλους πολλά για να συζητήσουν. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Triumph είναι εδώ στους αγώνες εκτός δρόμου – και είναι εδώ για να μείνει. Επιλέξαμε αυτόν τον αγώνα γιατί στο μέλλον σκοπεύουμε να έρθουμε εδώ με το πρότζεκτ Enduro και φυσικά σκοπεύουμε να πετύχουμε! Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Baja Aragón μετά από τόσα χρόνια και που επέστρεψα σπίτι ως πρωταθλητής της κατηγορίας με την Triumph».

Triumph: Νίκη Cervantes με Tiger 900 Rally Pro gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: