Τριμελής σπείρα ρήμαζε αποθήκες αγροκτημάτων στο Μεσολόγγι

Οι δράστες άρπαξαν ένα ηλεκτρικό μοτέρ 25 ίππων αξίας 3.000 ευρώ

Σε τριήμερο… διαρρήξεων επιδόθηκε από το περασμένο Σάββατο ως και την Δευτέρα μια σπείρα τριών Ελλήνων, η οποία εισέβαλε σε τρεις αποθήκες και αγροκτήματα στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, άρπαξε πλήθος μηχανήματα και εργαλεία και τα πούλησε σε μια μάντρα ανακύκλωσης για… παλιοσίδερα!

Οι δράστες άρπαξαν ένα ηλεκτρικό μοτέρ 25 ίππων αξίας 3.000 ευρώ, μια μπαταρία από μηχανοκίνητη υδραντλία, ένα ηλεκτρολογικό μοτέρ με αντλία νερού υψηλής πίεσης, γεωργικά εργαλεία, μια μηχανή άντλησης νερού και ηλεκτρολογικά καλώδια. Στη συνέχεια, τα μετέφεραν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων σε άλλη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και τα πούλησαν στον υπεύθυνο.

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ταυτοποίησαν και τους τρεις Έλληνες δράστες και εντόπισαν έναν από αυτούς, το απόγευμα της Τρίτης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. φορτηγό του που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των κλοπιμαίων. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανακύκλωσης, που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: