Τριμελής σπείρα διέρρηξε επτά σπίτια στη Λιβαδειά

Η λεία τους ξεπερνά τα 20.000 ευρώ

Διάφορα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ, ήταν η λεία μιας τριμελούς ομάδας «ποντικών» οι οποίοι διέπραξαν έξι διαρρήξεις και μία απόπειρα σε σπίτια περιοχών της Λιβαδειάς, από τις 19 Μαρτίου ως τις 22 Μαΐου.

Η δράση τους εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λιβαδειάς σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λαμίας και ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες που είναι Έλληνες, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμα συνεργού τους. Οι τρεις διαρρήκτες δρούσαν πάντα πρωινές ώρες που οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν και βεβαιώνονταν ότι δεν υπήρχε κάποιος μέσα χτυπώντας τα κουδούνια. Αν τους άνοιγε κάποιος, του ζητούσαν… νερό και έφευγαν!

Αν τα σπίτια ήταν άδεια, δοκίμαζαν τις πόρτες ή παράθυρα και αν δεν τα έβρισκαν ανασφάλιστα τα παραβίαζαν. Σε βάρος των δυο δραστών και του άγνωστου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί αν τυχόν το «τρίο» έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: