Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"!

Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"!

Αντιδράσεις έχουν προκύψει και στην Τριφυλία με αφορμή την παράσταση που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα στον Λιμενοβραχίονα της Κυπαρισσίας με τίτλο «Άνδρες έτοιμη για όλα».


Οι αντιδράσεις δεν αφορούν μόνο την παράσταση, αλλά κυρίως τον τρόπο που αυτή προβάλλεται σε όλο τον Δήμο Τριφυλίας, με πολλές και μεγάλες αφίσες των πρωταγωνιστών (φώτο).


Αναγνώστης του filiatranet, θέλοντας να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για αυτήν την κατάσταση, μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή με την επιθυμία να δημοσιευτεί και να διατηρήσουμε την ανωνυμία του.


Η επιστολή που μας απέστειλε:
Σαν , παιδαγωγός και απλός πολίτης του Δήμου Τριφυλίας, εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη και αντίθεσή μου, στους υπευθύνους της θεατρικής παράστασης «Άνδρες έτοιμη για όλα», που θα ανέβει αυτές τις μέρες στην και σαν τρόπο διαφήμισης επέλεξαν να γεμίσουν την περιοχή μας με αφίσες με γυμνούς άνδρες!


Και αν αυτοί οι παραγωγοί που προσκυνούν το χρήμα και δεν έχουν ηθικούς φραγμούς μπροστά στο , δεν έχουν και όσιο, ο Δήμος Τριφυλίας και προσωπικά ο κ. Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του, τι έκαναν όταν αντίκρυσαν αυτό το αίσχος στους δρόμους που δεν έχει προηγούμενο;


Μήπως και αυτοί, για να μη χάσουν τα όποια οφέλη προκύψουν στο Δήμο από την ενοικίαση, σκέφτηκαν: «Έλα καημένε δεν πειράζει, τι ψάχνεις τώρα να βρεις;»


Αίσχος και ντροπή κύριοι για την κατάντια της Πατρίδας μας!


Μπροστά στο κέρδος και τη δήθεν ελευθερία έκφρασης, καταργούμε και ποδοπατούμε το νόμο «πέρι προσβολής της δημοσίας αιδούς» και κάθε έννοια σεβασμού του ανθρώπινου σώματος και προσώπου.


Και μετά αναρωτιόμαστε «γιατί φτάσαμε σαν κοινωνία σ΄αυτή την κατάντια να ξεπουλάμε και να ξεφτιλίζουμε την , τις αξίες και τα αιώνια ιδανικά της φυλής μας, τα οποία θαυμάζουν και μαθήτευσαν τόσα έθνη σ΄ όλη τη γη;»


ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Ξεθεμελιωτές των ιερών και οσίων του Ελληνισμού. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο της καταστροφής που κατρακυλάτε και θέλετε να ρίξετε και μας και τα παιδιά μας.


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ μ΄όλη τη δύναμή μας, γιατί είμαστε απόγονοι ηρώων και μαρτύρων!»


Αναγνώστης
Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"! Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"! Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"! Τριφυλία: Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναγνώστη για την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα"!

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: