Τρία πράγματα σου λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να κάνεις πριν βγεις για ψώνια

Η Senior Womenswear Editor ενός από τα πιο γνωστά e-shops στον κόσμου, του Farfetch, η Celenie Seidel, ένωσε τις δυνάμεις της με την Shopping Editor του βρετανικού site o at Wear, Joy Montgomery, και έγραψαν ένα άρθρο γεμάτο με σοφές συμβουλές για όλες εμάς που θα βγούμε για εορταστικό shopping με το που μπει στον τραπεζικό μας λογαριασμό το δώρο των Χριστουγέννων. Ο σκοπός τους δεν ήταν να μας αποτρέψουν από το να ψωνίσουμε, αλλά ο ακριβώς αντίθετος: να αγοράσουμε ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονική αξία που θα φοράμε για μία ζωή και θα αποτελούν αυτό που λέμε «επένδυση». Ακολούθησε τα τρία tips που μας δίνουν οι ειδικές του shopping παρακάτω και κάνε στον εαυτό σου δώρα με στυλ και ουσιαστική αξία!
Τρία πράγματα σου λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να κάνεις πριν βγεις για ψώνια
#1 Ψώνισε διαχρονικά κομμάτια
Μπορεί να βλέπεις παντού τις Chanel cow boots αλλά ξέρεις πως αυτό που λείπει από την γκαρνταρόμπα σου είναι ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλοτάκουνες. Και αυτές πρέπει να αποκτήσεις αποφεύγοντας τις «σειρήνες των εφήμερων trends». Τώρα έχεις την ευκαιρία να πάρεις κομμάτια που δεν θα φοράς μονάχα αυτόν τον χειμώνα αλλά και πολλούς χειμώνες αργότερα.
#2 Mην βγαίνεις ποτέ για ψώνια αν είσαι ταραγμένη ή στεναχωρημένη
Γιατί τότε υπάρχουν οι εξής δύο παγίδες μέσα στις οποίες μπορείς να πέσεις: 1) Να σου αρέσουν όλα πάνω σου και ξαφνικά να βρεθείς με ένα μπουφάν με παγιέτες επειδή στιγμιαία σου έφτιαξε τη διάθεση. 2) Να μην σου αρέσει τίποτα –γιατί δεν είσαι σε καλό mood- και να χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που πραγματικά σε κολακεύει. Δεν θέλουμε τίποτα από τα δύο, λυπάμαι πολύ.
Τρία πράγματα σου λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να κάνεις πριν βγεις για ψώνια
#3 Να θυμάσαι πάντα τι έχεις στην γκαρνταρόμπα σου πριν ψωνίσεις κάτι νέο
Αν δεν ξέρεις πόσα μαύρα πουλόβερ έχεις είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με ένα ακόμα, τη στιγμή που δεν έχεις παντελόνι να τα συνδυάσεις. Και επειδή καμία δεν θέλει να κυκλοφορεί μόνο με το σλιπ… η «ισορροπία» και η «ψυχραιμία» είναι απαραίτητες πριν φτάσουμε στο ταμείο και δώσουμε την κάρτα μας για να πάρουμε για χιλιοστή φορά το ίδιο ρούχο.
 Αυτό είναι το trend στα παντελόνια το θυμόμαστε κάθε Χριστούγεννα και υπάρχει λόγος γι” αυτό

Τρία πράγματα σου λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να κάνεις πριν βγεις για ψώνια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: