Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν πλύνεις τα jeans σου

Γιατί για να πλύνεις το αγαπημένο σου ρούχο πρέπει να ακολουθήσεις ειδική διαδικασία ώστε να δείχνει το παντελόνι σου σαν καινούργιο όσος καιρός και αν περάσει από την αγορά του… και στην παρουσιάζουμε!
Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν πλύνεις τα jeans σου

#1 Το απορρυπαντικό είναι «το κλειδί»
Ξέρεις γιατί ο κομμωτής σου πάντα σου ζητάει να κάνεις ρεφλέ όταν βάφεις τα μαλλιά σου; Επειδή το χρώμα τους ξεθωριάζει μετά από κάθε λούσιμο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με denim παντελόνια σου και τις φορές που τα βάζεις στο πλυντήριο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για να μην ξεβάφει με τα συχνά πλυσίματα.
#2 Να τα βάζεις πάντα στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα
Μπορεί να σου φανεί παράδοξο να «συμπεριφέρεσαι» στα jeans σου όπως στα μεταξωτά σου εσώρουχα, αλλά οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τα πολύ γρήγορα προγράμματα πλύσης μόνο κακό θα κάνουν στη γραμμή του denim παντελονιού σου.
#3 Μην τα βάζεις ποτέ σε πολύ καυτό νερό
Θα αλλοιωθεί το χρώμα τους, θα επηρεαστούν οι ίνες τους και θα χάσουν τη «σφριγηλότητά» τους, γενικώς μετά από δύο-τρεις πλύσεις τα jeans θα δείχνουν πιο παλιά και από το κάστρο στο Winterfell. Μας συγχωρείς για την παρομοίωση αλά Game of Thrones, μπορεί στο Westeros να μην φορούσαν denim, αλλά αν το έκαναν αυτά τα τρία πράγματα που αναφέραμε παραπάνω θα πρόσεχαν και αυτοί πριν τα πλύνουν.
 Κάνει ψύχρα αλλά δεν θες να φορέσεις μπουφάν; Δες τις εναλλακτικές σου!

Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν πλύνεις τα jeans σουΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: