Tρία outfits που όλες φορέσαμε φέτος το καλοκαίρι… και αν όχι, προλαβαίνουμε ακόμα

Tρία outfits που όλες φορέσαμε φέτος το καλοκαίρι... και αν όχι, προλαβαίνουμε ακόμα

Styling combos που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες έχουμε όλες και τα έχουμε εύκαιρα στο μυαλό –και στην ντουλάπα μας- για όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτό το καλοκαίρι που, ημερολογιακά τουλάχιστον, σε λίγο φτάνει στο τέλος του τα τρία outfits που θα δεις παρακάτω τα φορέσαμε και τα είδαμε σχεδόν παντού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να τα φοράς και το φθινόπωρο και να είσαι και τους επόμενους μήνες στυλάτα ντυμένη με ό,τι έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Και πίστεψέ μας, τα ρούχα που θα δεις τα έχεις ήδη απλά ίσως δεν τα έχεις συνδυάσει ακόμα με τους συγκεκριμένους τρόπους. Πάρε ιδέες για τρία looks που θα συζητηθούν… με καλό τρόπο!

Λευκό jean με λευκό φανελάκι 

Δύο βασικά και all season κομμάτια κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας. Γιατί ένα άσπρο jean και ένα λευκό φανελάκι όλες έχουμε στην ντουλάπα και αν τα συνδυάσουμε με τα ανάλογα παπούτσια και αξεσουάρ μπορούμε να τα φοράμε όλο τον χρόνο. Και επειδή το καλοκαίρι τελειώνει μπορείς να βάλεις πάνω από αυτό το σύνολο ένα denim jacket ή ένα καρό πουκάμισο. Για να μην κρυώνεις τα πρώτα φθινοπωρινά βράδια. 

Αnimal printed φούστα με T-Shirt

Τα animal prints ήταν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν και επειδή είναι λίγο υπερβολικά σε total σύνολο, το να συνδυάσεις ένα μόνο τέτοιο κομμάτι με ένα sporty μπλουζάκι, δίνει μία rock αίσθηση στην εμφάνισή σου. Αν η φούστα σου είναι mini φόρεσε από πάνω ένα φαρδύ T-shirt, αν είναι midi ταιριάζει και μία πιο στενή μπλούζα.

Midi φόρεμα με sneakers

Another One From Cphfw ? #Copenhagen #Cphfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maren Schia (@marenschia) στις

Ένα καθωσπρέπει φόρεμα με μήκος που σταματάει στα μισά της γάμπας, έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Υπάρχει η επιλογή να το φορέσεις με πέδιλα και να κάνει μία chic εμφάνιση. Υπάρχει όμως και η λύση των chunky trainers που φωνάζει από μακριά «fashion statement». Ελπίζουμε να επέλεξες ή να επιλέξεις τη δεύτερη. 
Δες επίσης: Εσύ ξέρεις ποιο είναι το Νο1 brand στις πωλήσεις των second hand ρούχων;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: