Τρία fashion trends που μας έρχονται κατευθείαν από τα 80s και φέτος είναι πιο hot από ποτέ

Τρία fashion trends που μας έρχονται κατευθείαν από τα 80s και φέτος είναι πιο hot από ποτέ

H πιο χαρούμενη, η πιο παιχνιδιάρα, η πιο εκκεντρική δεκαετία της μόδας: τα ’80s, είναι και φέτος hot και μας συστήνουν από την αρχή όλα αυτά τα trends που μπορεί να γνωρίσαμε τότε αλλά φοράμε άνετα ακόμα. Τρία από αυτά είναι super επίκαιρα και αυτόν τον χειμώνα και εσύ δεν έχεις παρά να ενημερωθείς για το ποια είναι αυτά και να τα προσθέσεις αμέσως στην καθημερινή, ενδυματολογική σου ρουτίνα.

Τα γάντια
Aυτό το κάπως «dramatic» look που δημιουργούν τα γάντια μέχρι τον αγκώνα, φέτος είναι πολύ επίκαιρο. Ακόμα και στις καθημερινές σου εμφανίσεις μπορείς να τα φορέσεις με ένα top με τρουακάρ μανίκι ή μέσα από το σακάκι σου με αμάνικο μπλουζάκι. Για πιο extreme -στυλιστικά μιλώντας πάντα- εμφανίσεις, συνδύασέ τα με μονόχρωμο πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια και jean παντελόνι.

Το tuxedo dress
Δεν το βλέπουμε πρώτη φορά, μετά τη δεκαετία του ’80, αλλά φέτος θα το δούμε πιο πολύ από ποτέ. Αυτό το είδος του φορέματος που θυμίζει μακρύ σακάκι και κουμπώνει σταυρωτά μπροστά συνδυάζεται και με κλασικές γόβες αλλά και με ψηλοτάκουνα μποτάκια για πιο δυναμικές εμφανίσεις. Αν δε το φορέσεις και με statement σκουλαρίκια θα είσαι βγαλμένη κατευθείαν από τηλεοπτική σειρά τύπου «Τόλμη και Γοητεία». Πόσο cool!

Oι ζώνες πάνω από σακάκια
Αν έπρεπε να πούμε ποια από τις παραπάνω είναι η αγαπημένη μας 80s τάση τότε θα ψηφίζαμε αυτήν εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αυτό γιατί με το να «σφίξεις» τη μέση σου με μία ζώνη τότε αυτομάτως φαίνεται πιο λεπτή και αναδεικνύεται η σιλουέτα σου. Επίσης δίνει ένα ενδιαφέρον twist στα βαρετά, all day σακάκια.
Δες επίσης: Mε αυτά τα 5 ρούχα και αξεσουάρ θα δείχνεις πάντα chic&fabulous

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: