Τrend Alert: Αυτά τα 5 tops κολακεύουν κάθε σωματότυπο και είναι μεγάλες τάσεις για την άνοιξη

Τrend Alert: Αυτά τα 5 tops κολακεύουν κάθε σωματότυπο και είναι μεγάλες τάσεις για την άνοιξη

Μπορεί ακόμα να φοράμε cozy πουλόβερ, cardigans, oversized φούτερ και βελούδινα tops αλλά η «άνοιξη δεν αργεί». Και αφού βρισκόμαστε στον Μάρτιο, η παραπάνω πρόταση δεν είναι απλά μία αισιόδοξη ρήση, είναι γεγονός. Γι’ αυτό μπορούμε από τώρα να επενδύσουμε σε tops και μπλούζες που θα είναι trends σε ένα μήνα από τώρα και να τις προσθέσουμε ευθύς στην γκαρνταρόμπα μας. Κολλητά, ημιδιάφανα μπλουζάκια με ψυχεδελικά μοτίβα (so 90s!), μονόχρωμα κορμάκια και polo T-shirts είναι μερικά από τα ρούχα που θα θεωρούνται άμεσα must have.

Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην παρακάτω gallery και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις στο μυαλό σου πως τα συγκεκριμένα πέντε είδη μπλούζας κολακεύουν κάθε σωματότυπο -δεν είναι ούτε πολύ κοντά, ούτε υπερβολικά φαρδιά για να προσθέτουν όγκο- συνδυάζονται με ψηλόμεσα παντελόνια και pencil skirts, με palazzo pants και gipsy φούστες, δείχνοντας πάντα κομψά και fashionable. Αν βρεις ένα στυλ σε top που να σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, φρόντισε να το αποκτήσεις σε παραπάνω από ένα χρώμα και μοτίβο ώστε να αποτελεί key piece για όλα τα ανοιξιάτικα σύνολά σου.

Αν επίσης τα χέρια δεν είναι το δυνατό σου σημείο, όπως θα παρατηρήσεις και παρακάτω, τα μανίκια είναι και πάλι hot «καλύπτοντας» με στυλ ό,τι δεν θες να εκθέσεις. Βρες τη μπλούζα που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για μία άνοιξη γεμάτη μόδα και υψηλή αισθητική.
 #PFW: H σύγχρονη αμαζόνα της Chanel είναι η γυναίκα που υμνεί την ελευθερία της με το στυλ της

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: