Trend Alert: 10 φόρμες εργασίας που θέλουμε τώρα στην ντουλάπα μας

Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε και γυναίκες σε όλο τον κόσμο απασχολούνται σε διάφορες θέσεις εργασίας αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο οι άντρες που μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο μπροστά μας, μέχρι να αποβάλλουμε τελείως κτλ., παρ” όλα αυτά, σιγά-σιγά η αλλαγή έρχεται.

Η μόδα έχει μεγάλο ρόλο σ’αυτό. Οι τάσεις που προκύπτουν στην γυναικεία μόδα και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε πλέον το γυναικείο ντύσιμο, εκφράζει όλα όσα θα θέλαμε να δούμε κοινωνικά ν” αλλάζουν. Ίσως γι” αυτό και οι εργατικές φόρμες να είναι τάση.

Celine SS’19/ImaxTree

Βλέποντας αυτό το ρούχο που έχει ταυτιστεί με αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν ως «ανδρικά επαγγέλματα», να παρουσιάζεται από το σπουδαίους οίκους, όπως ο Celine ή ο Giambattista Valli, ως ένα trendy γυναικείο ρούχο, έχει μια μικρή δόση επανάστασης σε αυτό.

Giambattista Valli SS’19/ImaxTree

Η μόδα έχει αυτήν τη δύναμη εξάλλου, και όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, το στηρίζουμε. Το ίδιο και γυναίκες, όπως η Victoria Beckham και η Bella Hadid οι οποίες έχουν ανακαλύψει τη γοητεία αυτού του τόσο χρηστικού ρούχου και το έχουν ήδη συμπεριλάβει στις εμφανίσεις τους.

Για να μη μένεις στην «απ” έξω», λοιπόν, σου βρήκαμε τις 10 πιο κουλ φόρμες εργασίας, για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου. Εργάζεσαι σκληρά, εξάλλου. Το αξίζεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: