Τρελαίνει κόσμο στο youtube η αγρότισσα με το μπικίνι!(VIDEO)

Πάνω από 100.000 δολάρια τον χρόνο «καθαρίζει» μία 49χρονη μητέρα δύο παιδιών με τα βιντεάκια που ποστάρει στο YouTube, τα οποία τη δείχνουν να εκτελεί «αγροτικές» εργασίες στη φάρμα της αλλά και άλλων ειδών δραστηριότητες φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι.

Η Τζένιφερ Σόσιερ, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Αγρότισσα Τζεν» (Farm Girl Jen) έχει πάνω από 46.000 συνδρομητές στο κανάλι της.

Τα βίντεό της συγκεντρώνουν εκατομμύρια views, κυρίως από άνδρες που περνούν ώρες θαυμάζοντας την καλλίγραμμη πενηντάρα να ταΐζει γουρουνάκια, να οδηγεί τρακτέρ και να κόβει ξύλα, επιδεικνύοντας παράλληλα τις καμπύλες της.

Μάλιστα, η επιτυχία που έχει το κανάλι «Banshee Moon», το οποίο δημιούργησε μαζί με τον σύζυγό της, οδήγησε την Σόσιερ στην απόφαση να ποστάρει και μερικά πιο αποκαλυπτικά βιντεάκια sto YouTube, μέσω της υπηρεσίας «pay-per-view» που ζητά από τους χρήστες το ποσό των 1,99 δολαρίων για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα βίντεο της εντυπωσιακής αγρότισσας εντυπωσιάζουν όχι μόνο για το καλοδιατηρημένο κορμί της αλλά και για τη δύναμη που επιδεικνύει σε αυτά.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: